Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9785408 www.bgdnes.bg

Пери Едуардс бременна от Алекс

Бейби бум в прочутата гърл група Little Mix

Лий-Ан Пинок чака дете от друг футболист - Андре Грей

Звездата от "Ливърпул" Алекс Окслейд -Чембърлейн няма никакъв късмет на терена, където е преследван от постоянни контузии, но в личния си живот е повече от щастлив.

Гаджето на футболиста Пери Едуардс е бременна и двамата очакват първото си бебе. Красавицата е част от гърл групата Little Mix и също е световна знаменитост. Двамата споделиха снимка в социалните мрежи, на която си личи бременното коремче на Пери.

Реклама

"Някой да даде съвет как се сменят пелени?", пита Алекс Окслейд-Чембърлейн в коментар към фотото. - Толкова съм благодарен и развълнуван да стана татко. Нека идват безсънните нощи."

Футболистът на "Ливърпул" и певицата са заедно от пет години и живеят заедно в дом за 4 млн. лири в баровския квартал Чешир край Манчестър. Те са съседи с легендарния мениджър на "Манчестър Юнайтед" сър Алекс Фъргюсън. Алекс и Пери имат и друга къща в Съри, която вече са ремонтирали. Звездната двойка не крие щастливите мигове, споделяни един с друг. Миналото лято те не се уплашиха от пандемията от коронавирус и се насладиха на луксозна почивка в Ибиса. Алекс и Пери взеха частен самолет до острова, без да се притесняват за сериозните разходи около пътуването.

Любопитното е, че в Little Mix назрява истински бейби бум. Лий-Ан Пинок, която също пее в групата, е бременна, и то пак от футболист. Наскоро тя разкри, че чака бебе от играча на "Уотфорд" Андре Грей. Пинок признава, че няма търпение да стане майка. Лий-Ан също публикува няколко снимки, на които показва бременното си коремче в социалната мрежа Instagram. "Мечтаехме за този момент толкова дълго и не можем да повярваме, че мечтата най-накрая става реалност... Нямаме търпение да се запознаем с теб", написа тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама