Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9791640 www.bgdnes.bg

Плеймейтка гласува до живот за Слави

Галина Атанасова се врича докрай на Трифонов

Не е страхливец, че не създаде кабинет и върна мандата

Доживот за Слави Трифонов ще гласува плеймейтката Галина Атанасова. Моделката от Благоевград, която си татуира името на шоумена и политик под сърцето, е категорична, че ще бъде вярна докрай на идеите и убежденията на гологлавия водещ.

"Ще гласувам за него колкото пъти се наложи! Подкрепям докрай изборите си в живота. Слави не е страхливец, че не създаде правителство и върна мандата", категорична бе пред "България Днес" русокосата фурия.

Реклама

Галина е убедена, че Дългия заслужава да бъде не само премиер, но и президент, ако пожелае.

"Много харесвам Слави и неговия екип още от малка. Те са хора със съвсем различни виждания от тези на другите партии. Трифонов е народен човек и би помогнал на хората. Но като се замисля, то ако ние сами не си го направим, който и да ни управлява, все тая ще си е", коментира пред вестника блондинката.

Тя не съжалява и за миг, че е татуирала имената на политика и телевизионен водещ под гърдите за вечни времена. "Преди да го направя, мислих доста, нищо че съм спонтанен човек и правя доста неща под влияние на емоциите. Но точно татусът на Слави си беше обмислен добре", категорична е Галина.

Гологлавият шоумен и политик не е единственият, който мацката е отпечатала с мастило върху тялото си. Преди него достойно място върху кожата на русокоската са намерили фолкпевците Константин и Борис Дали със своите имена и текстове на песни. Но единственият човек, инкрустиран до сърцето на плеймейтката, си остава Слави.

Преди броени дни Атанасова бе засечена в опасна близост и с друг легендарен фолкизпълнител - Тони Стораро. Обща снимка разбуни духовете дали между двамата няма нещо повече от обикновено познанство.

"Това е просто снимка, нищо повече! Тони Стораро е човекът глас, няма спор, но за негов татус няма шанс! Татуировки правя само на хора, докоснали сърцето ми", обясни пред "България Днес" Атанасова.

Фотосът е от известно нощно заведение, след като дискотеките отново отвориха. Но видяното в бара хич не се понравило на Галина.

"Не ме притеснява тълпата в дискотеките, а посетителите. Масово това са подрастващи тинейджъри, които, вместо да учат, ходят да се напиват и друсат. Имам син и това не бих му позволила никога! Грозна работа!", разочарована е плеймейтката.

Реклама
Реклама
Реклама