Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9798322 www.bgdnes.bg

Родата на Гришо одобри снахата

Григор отпразнува 30 с пържоли и торта

Най-добрият ни тенисист представи Лолита, тя го нарече "партньор в престъпление"

Тенисист №1 на България Григор Димитров отпразнува своя 30-и юбилей вчера в компанията на най-близките си хора. Той доведе гаджето си Лолита Османова в родния Хасково и го запозна с родителите си Мария и Димитър.

Реклама

Голямата новина е, че рускинята е приета фантастично от семейството на българина и вече е гласена за сигурна снаха. Самата тя пък не скри колко много й харесва на българска земя. Красавицата използва и социалните мрежи, за да честити празника на любимия си, като използва любопитно обръщение към него.

"Честит рожден ден на моя партньор в престъплението", написа Лолита. Преди това тя даде и кратко изявление пред българските медии. Рускинята каза, че първият й ден в Хасково е смайващ, обича всичко и е щастлива да е тук.

"Мога да кажа, че е чудесно, дори невероятно. Това място е важно за него. Радвам се, че сме тук", заяви Османова. През следващата седмица Григор ще участва на турнир в швейцарския град Женева и по предварителни планове трябваше да посрещне празника си там, но в последния момент е решил да изненада майка си и татко си със завръщане у нас.

"Хасково е много специално място за мен преди 30-ия ми рожден ден. Не исках никъде другаде да си празнувам рождения ден освен тук. Искам да се насладя на момента и да видя родителите си. Да покажа на приятелката ми откъде съм. След турнира в Рим усетих, че имам време да се прибера", призна Димитров.

Той сам си поръча от любимите вкусни пържоли, приготвени от майка му. А освен тях бе изненадан и от прекрасна торта в цветовете на българския трибагреник - бяло, зелено и червено с цифрите 30.

"Очаквам майка ми да ми сготви пържоли. Не сме се виждали от 4-5 месеца. През тези няколко дни ще гледаме да сме заедно и да оценим тези моменти. Пожелавам си здраве. Последните 2-3 години бяха доста странни. Нямаме нормални подготовки. Ден с ден не си прилича. Усеща се една много различна настройка за мачовете, тренировки", добави Гришо. Той се движи из Хасково с луксозно беемве. За личния му празник от село пристигна и баба му Тонка.

Реклама
Реклама
Реклама