Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9798386 www.bgdnes.bg

Предложение за брак в краката на Алисия

Певицата успешно се изявява като сватовница 

Фолкаджийката за втори път е сватовница на млади влюбени

Влюбен Ромео се хвърли в краката на Алисия и предложи брак!
За успокоение на фолкаджийката любовното послание не беше към нея, а пръстенът отиде на ръката на приятелката на младежа.
Любопитната история с романтичен нюанс и чалга ритми се разиграва преди няколко вечери в популярна столична дискотека. Алисия има планирано участие, което се очаква да премине по план и без неочаквани ситуации. Но любовта се намесва и нещата тръгват в коренна различна посока.


Докато Алисия е на сцената, изненадващо се появява младеж с пръстен в ръка, който пада на колене. След първоночалния ступор става ясно, че той е избрал чалготеката, за да излее чувствата към любимата си и да й предложи официално да се обвържат. Купонджиите в нощното заведение изпадат в екстаз, а когато кандидат-булката казва заветното "да", всички избухват в овации, вдигат се наздравици, а музиката започва да гърми. С насълзени очи е и Алисия, която се разчувства от ситуацията. След ролята на сватовница тя е готова и да кумува на влюбените, за да завършат напълно цикъла от предложение до сватба.

Реклама


Подобна житейска случка се разиграва пред очите на Алисия за втори път. През 2013 година фолкаджийката имаше участие в столична дискотека, когато нейни фенка се приближава и я моли за нетрадиционна услуга. Момичето се престрашава и моли чалгарката да направи предложение за брак на приятеля й. Алисия не се поколебава и веднага атакува шокирания младеж с въпроса: "Ще се ожениш ли за нея?". Без да са изминали и 5 секунди на колебание, момчето се съгласява и следващите моменти вероятно двойката ще помни до края на живота си. След събирането на двамата влюбени фолкпевицата надава силен вик "Горчиво!", който се подема от цялото заведение и започва да ехти. Купонът продължава цяла нощ, доброто настроение се покачва с всяка изминала минута, а настроението се развихря след емоционалния годеж. Алисия радва почитателите си с най-любимите им песни и през цялата нощ не спира да се забавлява заедно с тях, като адреналинът от предложението я държи дълго след това.


Изпълнителката е известна с консервативното си отношение към любовта, сватбите и дори сексуалните изпълнения. Затова и не е изненадващо, че изчаква да навърши 18 години, за да прави секс за първи път - с момчето, което е голямата й любов от ученическите години.
"Хареса ми и нищо не се промени в отношенията ни - просто станахме по-интересни. Всеки първи секс с даден мъж за мен е много важна крачка в отношенията между двамата, защото след това се разбира този човек доколко държи на теб. Ако отношението към жената се промени - значи единственото, което той е искал, е било секс и нещата няма смисъл изобщо да се продължават", споделя Алисия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама