Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9871927 www.bgdnes.bg

Гери-Никол скандализира със средни пръсти

Вакханалия на чалга парти в пловдивска дискотека 

Ивана се целува с колежката си Теди Александрова 

Средни пръсти размаха Гери-Никол!

Певицата, която никога не е бягала от провокациите, показа неприличните жестове пред стотици гости в пловдивска дискотека и пред хилядите си фенове в социалните мрежи.

Гери-Никол беше част от плеядата известни личности, които бяха гости във вторник вечерта на концерт-промоцията на фолкаджийката Теди Александрова. Преслава, Ивана, ДесиСлава, Бони, Яница, Емрах Стораро, Ариа, Джордан, Илиян Тупалката и Борис Дали бяха другите мега купонджии, които си отпуснаха душата и дадоха воля на танците и закачливите песни.

Реклама

Най-активна на сцената беше именно Гери-Никол, която мяташе бесни кючеци, премяташе се от едни мъжки прегръдки на други и в момент на екстаз показваше средни пръсти, които впоследствие облизваше предизвикателно. Ударно в танците се включи и Бони, която се раздаде на макс и не пропусна да се омеша с чалга феновете.

Ивана, която винаги е била известна със сдържаното си поведение, този път не пропусна да се разцелува с Теди Александрова, която се опитваше да влезе в ролята на домакин и да обгрижи всичките си известни гости. След размяната на нежности между нея и Ивана последната побутна вечната си дружка - перкусионистката Стояна, също да прегърне блондинката.

На сцената на пловдивската дискотека Теди Александрова представи всичките си нови песни, включени в новия й самостоятелен албум "Сърце мое". Музикалните предложения в диска са общо 14, като една част са самостоятелни парчета, а друга - дуети, трио или фючеринг с колеги. Само една от мелодиите все още не беше непозната на аудиторията и това е "Влизам и гърмя" с Илиян Тупалката, която във вторник вечерта получи своята лайв премиера.

По разкази на свидетели партито е продължило до ранните часове на нощта, като масите пред фолкаджиите постоянно са били отрупани с напитки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама