Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9895805 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани и Вергов се борят в кал

Мацката маха екстеншъни и маникюр, куп звезди се включват в благотворителна надпревара

Джулиана Гани ще се раздели със своите екстеншъни и дългия маникюр, за да се зарови в кал до колене и да премине през ледена вода.

Реклама

Това сподели пред "България Днес" тунингованата мацка. Моделката и нейният партньор Илиян Найденов се включват сред плеяда от звезди, които ще покоряват 5-километрово трасе с 20 уникални по рода си препятствия заради благотворителност в легендарното състезание "Легион Рън".

Тази година поради рекордния брой желаещи за първи път най-масовото събитие за сплотяване на духа и истинското кално забавление ще се проведе в първите два уикенда на юли. Компания на Гани и Найденов ще правят актьорите Юлиан Вергов, Яна Маринова и Алек Алексиев, златното момиче Християна Тодорова и волейболистката Ева Янева.

"В Биг брадър" имахме мисия "военно положение". Тогава съм лазила в кал и бях затънала до коленете, така че не е нещо ново за мен, имам опит вече. Не съм кифла, която да се плаши. В четвъртък ще скъся маникюра си, махам екстеншъните, обличам спортен екип и пристягам гърдите със специален сутиен, за да ми е удобно, и се впускам в предизвикателството", заяви готовност пред вестника Джулиана.

Единствената трудност пред нея ще бъде изкачването на 7-метрова стена.

"Не ме е страх да летя със самолет, но ме е страх да катеря такива височини. Вероятно ще я заобиколя и ще мина направо. Нито Илиян, нито 10 души биха могли да ме убедят и навият да го пробвам. Всеки си има своите страхове. Пък и няма да дават наказателни точки", добавя Гани.

"Всяка година "Легион Рън" сплотява хиляди хора и помага на деца в нужда. Правим го, защото искаме да покажем, че отборната игра е тази, която може да повдигне планини", сподели от своя страна организаторът на събитието Ивайло Матев.

Реклама
Реклама
Реклама