Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9914237 www.bgdnes.bg

Шанън, която връща футболисти

"Много футболисти, все известни, ми се молят за секс, но засега ги връщам." Признанието идва от новата любимка на Острова Шанън Сайн. Но за кои става въпрос, 22-годишната хубавица засега си трае.

Шанън стана известна с участието си в телевизионното риалити "Островът на любовта", но след това направо разби като куршум мъжките сърца с признанието, че иска, а когато може и прави, секс по осем пъти на ден. Заради това последователите й в социалните мрежи вече се изброяват с десетки хиляди. Разбира се, тя е и първата поканена за участие през следващия сезон на предаването. 

Реклама

"Пишат ми футболисти, за които дори няма да повярвате, че си търсят нещо младо и чуждо - казва Шанън пред "Сън". - Нормално има и млади звезди, необвързани, като повечето искат да разберат дали наистина мога да правя секс по осем пъти на ден. Но има и такива, които имат уж стабилни семейства, по две, три и четири деца, и за които не може и да помислите, че изневеряват, или поне искат да го направят."

Но футболистите нямат шанс, поне на този етап, твърди г-ца Сайн. Тя се цели в голямата сцена, а именно предявява мераци към актьорите Матю Макконъхи и Райън Гослинг. "Само да влязат в къщата на предаването, ще им покажа мога ли да правя секс по осем пъти. При това обичам грубо...", откровена е Шанън.

Реклама
Реклама