Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9915027 www.bgdnes.bg

Рок звездата Милена Славова: Заляха ме със злоба!

Певицата е наричана фашист, хомофоб и комунист

"Те от злоба не могат да осмислят това, което казвам!"

С тези думи Милена Славова обясни пред "България Днес" защо се е стигнало до интернет скандала й с представители на ЛГБТИ общността.

"За мен парадът е пълен с извратеняци, не може да ходиш по улиците с гол задник и забито българско знаме. Да не говорим за другите гнусотии, на които нашите деца стават свидетели", категорично застъпва позициите си рок легендата.

Реклама

До остри реакции в мрежата се стигна, след като Милена Славова изрази мнението си за прайда. В своя фейсбук профил дни след провелото се в столицата шествие на лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендър и интерсекс хора (ЛГБТИ) и всички, които ги подкрепят, тя нахули събитието и организаторите.

"Сигурна съм, че НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕЙ ПАРАДИТЕ! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ДУМИТЕ СИ", с тези думи Милена Славова успя да си навлече гнева на стотици поддръжници на ЛГБТИ.

"Има много гениални гейове, които обаче не са на парада. Те не парадират. Те са се доказали в живота", споделя пред вестника Славова.

Изпълнителката признава, че не разбира защо трябва да се парадира със сексуалната ориентация. Милена е категорична, че всеки има право да си ляга с когото поиска и никой не се бърка в това. Според Милена гейовете имат свободата да правят каквото си пожелаят.

"Тази злоба, която изригва, за нея нямам обяснение. Наричат ме хомофоб, фашист, комунист, всичко това, което не съм. Имам приятели с различна сексуална ориентация. Това никога не ми е пречило да общуваме. Даже се чух с някои от тях по телефона и те също казват, че са против парадирането и не ходят на този тип събития", допълва още Милена.

Милена признава, че такъв тип хейт не я обижда, защото получава подкрепа от цяла България и всички хора, на които им е дошло до гуша от това парадиране.

Реклама

"Те претендират, че трябва да има толерантност, а не я проявяват. Отвращавам се от тая помия, която ми се изля на главата. И тая злоба, която се изсипа върху мен... Те просто не ми разбират посланието. Жалко е, че общината дава 180 хил. лв. да ги охраняват", признава Милена Славова.

Дженифър Бенедикшън:

Вече не харесвам Милена!

- Дженифър, здравей! Какво е мнението ти за изказването на Милена Славова по повод прайда?

- Много жалко, защото харесвах Милена Славова. Вече не я харесвам! Не само заради личната обида, която е нанесла публично на гей обществото. По-скоро защото интелигентността, която показва в изказа си като "прелъстяване на малки деца от гей хора" и "агитиране за смяна на пола", говори само за една много сериозна ниска интелигентност и това много ме разочарова в нея. Това, че е публична личност и си позволява подобни нападки, също говори за нейната изостаналост и соцмислене.

- Често ли се сблъскваш с подобно мнение?

- За съжаление, се сблъсквам често в лицата на подобни хора, които имат публичност. Последно ми се случи да споря с поп в телевизионно студио. Прави ми впечатление, че от хората по улиците не срещам предразсъдъци. Народът върви напред. Появяват се единици хора, които имат някаква публичност и я използват по лош начин. Милена Славова е артист, тя има голяма гей фен аудитория, или поне имаше. След такива изказвания.. много е разочароващо. Реално българинът върви напред, но хора от соцминалото ни се появяват постоянно и казват "не, това не е нормално". Е, сори, ама си е съвсем нормално.

Реклама
Реклама
Реклама