Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10743502 www.bgdnes.bg

Виктория Георгиева влиза в "Капките"

Руслан Мъйнов, Моню Монев и Галин са другите спрягани за участници в шоуто

Виктория Георгиева влиза в новия сезон на "Капките". Тази мълва обикаля светските среди от няколко седмици. Юбилейното 10-о издание на най-гледаното тв шоу в ефира започва в края на февруари.

Момичето, което ни представя на "Евровизия", било сигурно в участието си, кълнат се светски клюкари. Георгиева е хванала окото на продуцента Маги Халваджиян. Вики участва през есента в друг формат на арменеца - "Маскираният певец". И дори го спечели.

Реклама

Георгиева показа, че умело може да прикрива гласа си. И да го преправя така, че никой да не я разпознае. По време на "Маскирания" тя се превърнала в любимка на Халваджиян и той сам пожелал да й даде още поле за изяви.

Сигурен участник в новия сезон е актьорът Моню Монев, когото зрителите помнят от "Откраднат живот". Екранният доцент Мазов е отличен певец, категорични са негови приятели.

Руслан Мъйнов също ще влиза в образи на най-различни артисти от целия свят. Комикът е приел поканата на Халваджиян и ще е част от шоуто, което стартира след месец, обясни продуцентът.

Според слуховете тази година отново ще има попфолк изпълнител в продукцията. Досега през шоуто минаха почти всички популярни звезди от чалгата - Азис, Фики, Преслава, Софи Маринова и други. За място в "Капките" се цанил и Галин. Музикантът е фен на предаването. И от години мечтае да участва е него. Сега той е получил предложение, но още не бил приел.

В същото време стана ясно и кой ще замести един от титулярните водещи на шоуто. Както е известно, Васил Василев-Зуека от няколко месеца живее извън България. И логично няма как да е на сцената на "Капките". Мястото на Зуека ще бъде заето от добрия му приятел Рачков.

"Той ще води шоуто - обясни Маги Халваджиян кой ще бъде екранен партньор на Геро. - Няма как обаче да прави две предавания, затова "Забраненото шоу на Рачков" спира и ще тръгне отново чак наесен", допълни продуцентът.

Реклама
Реклама
Реклама