Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10898986 www.bgdnes.bg

Николета и Ники М гърмят на ретро чалга

Няма дистанция, COVID не ги плаши 

Какво се случва с лицето на Лозанова, питат фенове 

В бясно ретро чалга парти се впуснаха Николета Лозанова и любимият й мъж Ники Михайлов, видя "България Днес".

Една от най-обсъжданите двойки у нас избухва на яки кючеци и хитове от зората на хилядолетието в делничен ден и в пълна дискотека. Вероятно Ники и Николета нямат притеснения от все още властващия на Земята коронавирус, защото видимо не спазват дистанция, прегръщат се с хора в нощното заведение и танцуват сред другите купонджии. Николета и Ники предпочитат да пътуват до далечни и екзотични дестинации, за да си почиват, затова е изненадващо, че са отишли на чалготека у нас. Появата им веднага приковава вниманието на останалите посетители, като не отказват снимки с почитателите си.

Реклама

От кадрите от нощното заведение се вижда, че визията на Николета не е като от снимките, които си пуска в инстаграм, отбелязват наблюдателни фенове на най-известната родна плеймейтка. Докато в социалните мрежи тя е с перфектно гладка кожа и отлично изваяни форми, то реалността може да е по-различна.

"Какво се случва с лицето на Лозанова", питат фенове, подозирайки, че и Николета често прибягва до фотошоп.

Плеймейтката и вратарят купонясват в компанията на един от най-добрите родни диджеи - Теди Джорджо, който цяла вечер пуска поздрави за специалните гости. На масата в сепарето присъстват и други хора, които споделят веселбата с Ники и Ники.

Футболното първенство у нас стартира с пълен кръг в края на тази седмица, така че вероятно вратарят на "Левски" използва последните по-лежерни дни, за да разпусне. В началото на тази година той беше на лагер в Турция и с любимата му бяха разделени, така че сега използват всеки момент, за да бъдат заедно.

В края на миналия месец стана ясно, че Лозанова не може да изкара дълго време без Михайлов. Затова плеймейтката акостира при "Левски" в Белек. Николета пристигна в Турция, за да се наслади на прегръдките на Михайлов. Тогава треньорът на "сините" Станимир Стоилов даде четиридневна почивка на играчите си между двата етапа от подготовката. По-голямата част от тях избраха да останат в хотела на тима в курорта.

Реклама
Реклама
Реклама