Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11142196 www.bgdnes.bg

Психопат коли съседско семейство

Обезумелият пловдивчанин изважда нож без причина, забива го в гърба на мъжа, а на жената порязва ръцете

Психар нападна и ръга с нож мъж и съпругата му в пловдивския кв. "Столипиново". Екшънът се е разиграл в понеделник сутринта, съобщава сайтът TrafficNews.ю

Реклама

Психично болният мъж, който от години е съсед на двете жертви, ги е атакувал с хладното оръжие в блока, в който нападателят и жертвите са съседи.

В понеделник сутринта агресивният и неуравновесен тип се разминавал с мъжа и съпругата му на стълбището в блока. Изведнъж 36-годишният обезумял нападател извадил нож и без абсолютно никаква причина започнал да ги мушка. Нервакът нападателно размахвал острието в малкото и тясно пространство на етажа. Докопал се до мъжа и забил ножа в гърба му. След това погнал и жената на ранения, като й нанесъл множество порезни рани по ръцете, тъй като изплашената съпруга правила опити да предпази лицето и гърдите си с ръце.

Жертвите на психопата са били откарани в болница, където им е оказана спешна помощ. Мъжът е с прободна рана в гърба, а съпругата му е с порезни рани. Двамата са без опасност за живота.

След сигнал от живущи в блока и свидетели на клането ченгетата се отзовали на мястото и щракнали белезниците на психясалия нападател. Задържат го, но след преглед от психиатър съдът отрежда да бъде настанен в психодиспансера. Там предстои да бъдат назначени множество психиатрични експертизи и да бъде преценено дали агресивният нападател може да отговаря за действията си, или не.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама