Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11550884 www.bgdnes.bg

Михаела Маринова остана без гадже

Певицата вече не е с футболиста Александър Дюлгеров

Без гадже остана една от младите и талантливи певици Михаела Маринова. Победителката в един от сезоните на "Като две капки вода" се е разделила с футболиста Александър Дюлгеров, научи "България Днес" от близки до изпълнителката.

Крахът на връзката им настъпил още преди няколко месеца, ала чак сега започва да се говори за това.

Реклама

Причината за раздялата на Мишето и защитника на "Пирин" (Благоевград) не била в трети човек, издават нашите информатори. Връзката им просто се изчерпала и те решили да сложат край. Без кавги и скандали. Дори си казали, че ще си останат приятели.

"България Днес" опита да се свърже с певицата, която е спечелила не един и два тв формата. Маринова помоли да я потърсим по-късно, защото била на репетиция. Ала така и не отговори на обажданията на редакцията. Дюлгеров също не бе открит за коментар.

Маринова и бившият футболист на ЦСКА-София бяха заедно близо 5 години. Запознават се в обща компания. Още при първата си среща си допадат. Стоят пред Народния театър на пейка и разговарят до 3 часа след полунощ. Дни след запознанството си Маринова кани Александър на свое участие. След като стават двойка - Михаела редовно е засичана из стадионите в България, където от трибуните да подкрепя любимия си.

Въпреки че имат разлика от 8 години - когато се запознават, Маринова е на 19, а футболистът на 27, двамата си пасват. Скоро след това заживяват заедно. В разговорите им дори се е споменавало за сватба, признава двойката преди време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама