Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11601955 www.bgdnes.bg

Въргала се върна при гаджето

Актьорът се запозна с родителите на приятелката си

"Има жена до мен, имам партньорка. Няма да влизам в подробности, това е личен живот." Това сподели обичаният актьор Влади Въргала, който тези дни показа, че е бил при родителите на бившата си приятелка - актрисата Тезджан Ферад. Двамата изживяха любовен романс, достоен за сериал, и пак са се събрали, споделиха близките до Въргала. Самият той не пожела да коментира Тезджан.

"С всички жени съм в добри отношения. С бившата Силвия също. Тя е един от най-скъпите ми хора. Не само че е майка на децата ми. В момента тя се занимава с фотография и нещата й вървят добре, съветвам се с нея", казва Въргала.

Реклама

Актьорът е горд и с децата си - синът му е финансов консултант, а дъщеря му учи психология. "Мечтал съм си винаги да съм щастлив и заможен дядо. Е, в момента започнах от нулата, но докато се появят внуците, може да стане чудо", смее се Въргала. Той и в момента продължава да пътува с постановката си "Мемоарите на един Въргал".

"Не знам как става, но прави ли ви впечатление как хора в политиката, нямащи право на частни фирми, излизат от нея с няколко милиона в банковата си сметка. Е, как става това? Явно ние, народът, сме идиоти! Важно е да отбележа, че това е в цял свят", споделя актьорът.

Според него всеки, който застане да управлява културата, става предател спрямо нея. "Министерството е с най-нисък бюджет от всички и министърът няма какво да направи. Освен това парите за култура се крадат от едни псевдокултуртрегери и никой не може да се пребори с тях. Те са като стадо хиени. Всеки, който иска да промени нещо, ще бъде оглозган. Има някакви правила само за да се прокара това, което е необходимо на онези, създаващи правилата", както винаги прям е Влади Въргала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама