Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11745704 www.bgdnes.bg

Миглена е най-секси учителката

Добричлийка детронира Силвия Зубева 

Красивата блондинка е танцьор, стига до финал на "България търси талант" 

Миглена Георгиева е най-секси учителката!
Изумителната блондинка детронира от върха по красота преподавателката Силвия Зубева, която преди години оставя без дъх социалните мрежи с уникалната си визия.
Миглена предизвика фурор през последните седмици, след като се появи с елегантна розова рокля на бала на възпитаниците си. Изкусителната дама е класен ръководител на 12б клас, професия "танцьор", в училище по изкуства "Свети Климент Охридски" в Добрич. Георгиева е с отлична прическа и стилен грим и трудно се различава от абитуриентките, тъй като изглежда зашеметяващо. Учителката решава да празнува наравно със зрелостниците и участва в техните фотосесии и забавления. Миглена за пръв път изпраща абитуриенти и затова вероятно досега не е публично забелязана.
"В последните две години те ми станаха освен ученици и приятели. Не бяхме свързани само с училището, но и извън него, за което много се радвам. Относно тоалета те ми казаха, че искат да съм това, което съм. Да не се опитвам да променям визията си. Искаха да не се различавам като класна, да не съм със строга визия. Дори и на фотосесията избраха с какво да съм облечена. Почувствах се абитуриентка и съм благодарна на класа си", споделя емоционално преподавателката, която отлично се вписва в партито.


"Благодаря на всички,които допринесоха за този емоционален ден! Благодаря не само за този ден, а за всеки един, в който бяхме заедно - аз и моите 12б. Обичам ви", отправи емоционално послание към учениците си Георгиева, която посочва, че е необвързана.
Освен учител Миглена е и ръководител на спортен клуб NNS Crew в Добрич. Преди два месеца на състезание във Фестивалния конгресен център във Варна групата печели пет отличия - 1-во място за солото на Тереза Иванова, 1-во място за формацията на осемте танцьорки до 13-годишна възраст, 2-ро място за солото на Кристиян Янков, 2-ро място за формацията на танцьорите над 16 години и 2-ро място за мегаформация, в която се представят всички танцьори от отбора, записани в състезанието.


Големият връх на формацията е през 2014 г., когато Миглена и съставът достигат до финала на "България търси талант". Танцьорите от Добрич се представиха отлично в петия полуфинал на предаването и преминаха и този етап. Журито трябваше да избира кого да изпрати на финал меджу NNS Crew и певицата Адриана. Двете дами в него - Есил Дюран и Ваня Цветкова, гласуваха за изпълнителката. След това обаче Асен Блатечки и Любен Дилов-син посочиха добричката формация и резултатът стана 2:2 гласа. Така финалистът бе определен според по-големия зрителски вот и това бе танцовият състав.
През 2014 г. Силвия Зубева стана известна в цяла България. Красивата педагожка беше наречена "най-сексапилната учителка". Самата тя не иска да я запомнят с това, а с работата й като начален учител в столичното 119-о СОУ.
Година по-късно съдбата я среща с мъжа, който остави траен отпечатък в живота й. Волейболистът Тодор Скримов познава красавицата от десетките постове в социалните мрежи и остава запленен от нея. Спортистът е твърдо решен да намери път към младата госпожица. Намеренията му са увенчани с успех и той печели сърцето на най-желаната българка. Към днешна дата двамата са горди родители на две дъщери - Ася и Теа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама