Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12083907 www.bgdnes.bg

Най-надарената готвачка остана без гадже

Силиконката Андреа скъса с културиста

Най-надарената готвачка остана без гадже. Силиконовата бомба Андреа, чиято звезда изгря в "Хелс китчън", е скъсала с културиста Христо.

Мацката с огромни бомби и мускулестият мачо имаха бурна любов, продължила няколко месеца. Крахът за връзката им настъпва малко след края на изявите на палавата Андреа в кухнята на шеф Виктор Ангелов.

Реклама

Мацката е премахнала статуса "обвързана" от представянето си в социалните мрежи. Изтрила е и общите си снимки с Христо. Огнената блондинка не споделя причината за раздялата си с бодибилдъра.

Вместо да тъжи за гаджето, Андреа се радва на топлото време и у нас. В момента тя не иска човек до нея, а да се наслаждава на живота сама. Вечер, вместо да мачка чаршафите, цицорестата готвачка заляга над усъвършенстване на нови рецепти, за да стане още по-добра в кухнята,

Кулинарката, която "България Днес" първо ви показа гола, е в страната ни повече от година. За краткия си престой у нас Андреа почти е научила езика ни, което е похвално. Разбира се, има думи и букви, които не й се удават, но това е напълно нормално.

Секси блондинката е родом от Нидерландия. Мести се в България, тъй като в родината си не получава шанс да се развива. В момента живее в полите на Витоша в малки къщичка. А най-добрият й приятел е гигантското куче, което Андреа обожава.

Преди да заживее у нас, красавицата е била собственик на фирма за таксиметрови услуги в Ниската земя. В продължение на 5 години самата тя е била шофьор на такси.

В пазвите Андреа е наляла сериозно количество силикон, с което веднага приковава вниманието към себе си. Освен с готвене самоуката кулинарка се занимава и с моделство. Заради сочните и апетитни форми тя е привлекателна хапка за редица компании. И редовно заснема провокативни фотосесии.

Реклама