Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12149689 www.bgdnes.bg

Последният ни голям феномен Мариана Везнева: България ще оцелее сред море от катаклизми

"Тя отдавна предупреди за ужаса от изменението на климата", казва Албена Станева, сътрудник на жената, разчела тайнствените пиктограми

"Светът е заплашен от тежки катаклизми. Ще станат войни. Ще настъпи глад. Но животът ще се издигне на по-високо ниво. Ще започнете да уважавате и цените живота. И ще го пазите!" Това предупреждение към човечеството е отправено от феномена Мариана Везнева преди 10 години като част от уникален научен експеримент.

Реклама

Мариана си отива от този свят на 24 февруари 2021 г. Но си остава единственият човек, който с помощта на свръхестествен разум е успял да разчете тайнствените пиктограми, които се повяват на различни места в Европа. Най-често на територията на Великобритания.

"Събитията, които в момента разтърсват света, очевидно показват, че предсказанията на Везнева са напът да се превърнат в реалност", казва пред "България Днес" Албена Станева, един от доверените сътрудници на последния голям феномен на България. Станева недоумява защо не се обръща внимание на предупрежденията на Везнева, които са пределно конкретни.

През 2009 г. Везнева се съгласява да участва в експеримент, при който наши учени от различни области задават въпроси за бъдещето на планетата и човечеството, а тя ги предава чрез телепатия на космическите същества - Създателите на житните кръгове.

Диалогът продължава в следващите няколко години. Отговорите пристигат на Земята под формата на пиктограми. По една или друга причина протоколите, в които стриктно са записани всички тревожни отговори за събития от изключителна важност за живота на планетата, съвсем бързо потъват в забрава. А днес те звучат повече от актуално.

На въпроса дали бедствията, които зачестяват напоследък, са резултат от космическа или човешка дейност, отговорът на Създателите на пиктограми, дошъл още през 2011 г. е следният: "Когато събитията са фатални и не могат да се овладеят, тогава говорим за космическа катастрофа. Такива събития не идват незабелязано от нас и ние пазим планетата. Пиктограмите, които ви изпращаме, отразяват събития, предизвикани от човешката дейност: ядрената авария в АЕЦ "Фукушима", катастрофата от складираните оръжия за масово поразяване, опасността от пандемия - масово заболяване от вируси, създадени във вашите лаборатории".

Реклама

Космическите същества, с които Везнева има способността да общува, отговарят и на друг въпрос, свързан с бъдещето на планетата. "Отговорът се дава с една дума - дисхармония. Дисхармонията в природата ще се изрази в повсеместни стихийни бедствия в човешкото общество - с размирици, конфронтация между две военни групировки, конфликти на всички нива в обществото. По цял свят, на изток и на запад, на север и на юг, ще има фатални събития (под знака на числото 13). Трябва отрано да се подготвите за тях, за да успеете да ги понесете. Със силата на колективна мисъл може да смекчите действията им."

За щастие, не всички предсказания на космическия разум са само страшни. На Земята и човечеството е обещана помощ от създателите на пиктограми.

Какво да очакват хората в България? "За нашата страна Мариана Везнева казваше, че ще оцелее и че най-защитени са високите населени места и планините - споделя сътрудничката на феномена Албена Станева. - Изпитанията няма да ни подминат, но животът ще бъде запазен и ще продължи."

Самата Везнева отправя и друго предупреждение за бъдещето. "Градовете ще съществуват, когато са изградени от овладяната мисъл - разчита феноменът в пиктограма от 2014 г. - Много неща от живота ще загубите, но получите възможността да овладеете мисълта.

Космическият разум е загрижен за човечеството поради промяната в климата, която настъпва бързо. Хората, които излъчват любов, ще наситят Земята с най-силната позитивна енергия."

Силата на третото око

"Голямата промяна в живота на Мариана Везнева настъпва през 1981 г., когато насън й се явяват трима души в светлина и ритуално отварят нейното трето око - разказва Албена Станева. - Така започват нейните телепатични контакти с Учителите на света, които я обучават ментално почти всяка нощ на универсалния език Сензар в неговата съвременна пиктограмна форма. Тогава Везнева разбира, че е избрана за пратеник на Великото бяло братство, като продължение на духовна (теософска) вълна, започнала с Елена Блаватска, следвана от Елена Рьорих и Ейлис Бейли. Всички тези посланици оповестяват какъв е Духовният план за развитието на планетата Земя, който включва Сътворението и Духовната еволюция на човека, развитието на седемте човешки раси (цивилизации) и тайните истини за космическите закони, които действат във Видимия и Невидимия свят."

Невиждани жеги морят Европа

Предсказанията на Мариана Вензева за промени в климата вече са факт! Великобритания счупи рекорда си за най-висока температура, регистрирана някога в страната, на фона на горещата вълна, която обхвана цяла Европа. Това засилва опасенията на природозащитници от цял свят, че резултатите от климатичните промени заради замърсяването на околната среда стават все по-тревожни.

На 19 юли метеорологичната агенция на Обединеното кралство обяви, че е регистрирала 40,3 градуса по Целзий в Конингсби, в Източна Англия, което счупи рекорд, поставен само няколко часа по-рано. Предишният рекорд за най-високата температура, регистрирана във Великобритания досега, беше 38,7 градуса по Целзий, измерена през 2019 г. До късния следобед на 19 юли на 29 места в Обединеното кралство този рекорд беше счупен. Екстремни жеги бяха регистрирани и в Италия, където на много места действа червен код за непоносимата горещина.

Реклама
Реклама
Реклама