Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12569809 www.bgdnes.bg

Мис Свят България 2021 Ева Добрева: Аз проведох "Мисис България Варна"

В клевета обвини моделката организаторката на "Мис Силикон" Мариана Маринова 

Мис Свят България 2021 Ева Добрева обвини в клевета Мисис България Глоуб 2007 Мариана Маринова, която е и организатор на еротичния конкурс "Мис Силикон".

Реклама

Голям скандал избухна между двете манекенки по повод правото за провеждане на конкурса "Мисис България Варна", който не успяха да си поделят.

Ева Добрева се свърза с "България Днес" и обяви, че тя е провела надпреварата за красота в морската столица, а самият конкурс лицензирала преди две години.

"Участие взеха 8 прекрасни дами, всяка от които уникална личност с нестандартна професия. Имахме психолог, шивачка, моден дизайнер, танцьорки и други. Мероприятието се проведе в три тура - спортно-елегантни облекла, официални облекла и тест за интелигентност", обясни Добрева.

И подчерта, че всяка дама е отговорила на интелектуални въпроси. Най-трудният въпрос бил: "Ако можете да направите нещо за Варна, какво би било то и защо?". Короната грабна варненката Румяна Иванова, майка на две деца, бивша бодибилдърка и дизайнер на вечерни тоалети, обясни още Добрева.

В отговор на заявлението от Маринова, която обвини конкурентката си в неморалност, Добрева отвърна, че всичко написано е клевета.

"През годините конкурсът "Мисис Варна" е провеждан от различни хора. Маринова не е организирала три години конкурса. Аз го лицензирах преди две години и смятам да го провеждам още 10. Аз съм варненка и това е важно за мен", каза Добрева.

Реклама

"Прекарала съм целия си живот във Варна. За мен това някой да ме клевети и да казва, че съм неморална, са пълни лъжи. Твърденията, че имам нещо общо с бизнес партньор на Мариана, са измислици", добави носителката на титлата "Мис Свят България 2021".

По думите на Ева Добрева, след като било намесено името и на Анита Мейзер, тя се свързала с нея от САЩ и обещала да работят заедно занапред.

"Тази ситуация ни свърза. Много съм благодарна за помощта, която тя ми оказа", споделя още Добрева.

Реклама
Реклама
Реклама