Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12731319 www.bgdnes.bg

Мика Стоичкова залюби рекламист

Показа го официално

Дъщерята на Камата и Йордан се целуват на яхта

Със страстни целувки по залез слънце на романтична яхта Мика Стоичкова показа официално новото си гадже.

Макар на няколко пъти да загатна, че има нова любов, дъщерята на Христо Стоичков се престраши да я покаже едва сега. Гаджето й се казва Йордан Георгиев и е собственик на известна рекламна агенция. Връзката им е изненада дори за близки сътрудници на Йордан, които доскоро предполагали, че с Мика ги свързват само работни отношения.

Реклама

Двамата се запознават покрай ангажимент на агенцията на Йордан, свързан със заснемане на рекламни видеа с участието на Христо Стоичков. Именно екипът на рекламиста създава над 15 клипа с участието на футболната легенда. По време на снимките Камата е много впечатлен от идеите на Йордан. Следва ангажимент за алкохолна напитка, с чиято дистрибуция се занимава именно Мика. Така покрай работните им ангажименти пламва и любовта.

Близки на Йордан първоначално са изненадани от връзката му с известната наследница. Главната причина е, че Георгиев е 10 години по-млад от щерката на Камата и е завършил училище едва преди пет години. Въпреки крехката си възраст обаче момчето веднага се впуска в собствен бизнес и може да се похвали с много добри финансови резултати.

Самият Йордан лаконично отказа коментар за отношенията си с Мика.

Това е първото сериозно гадже, което Мика показва публично след раздялата с бащата на дъщеря си Айкут. Семейството живееше в Щатите, но преди няколко години Стоичкова се прибра в България. Първата й публична връзка с актьора Иво Аръков приключи драматично и именно след края й Мика стегна куфарите за САЩ.

По всичко личи, че в последните месеци освен ново начало в професионалната си кариера като директор на Българската професионална футболна лига Мика е поела по нов път и в личния си живот. Желаем й щастие и късмет на всички фронтове!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама