Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12743362 www.bgdnes.bg

Жената на Благо двойничка с тенисистка

Полина и Елица с еднакви интервенции, като клонинги са

Като същински клонинги са жената на Благой Георгиев – Полина, и тенисистката Елица Костова. Двете брюнетки приличат повече на близначки, макар да нямат нищо общо помежду си. Всъщност не е ясно при кой са правили хирургическите и разкрасителните процедури по себе си, но твърде вероятно е това да се окаже един и същ човек.

Не е тайна, че Поли Спасова, която се омъжи за Благо това лято, е с куп корекции по лицето си. Същото важи и за една от родните тенисистки. Устните и на двете са сякаш като нажилени от оси. Освен че залагат на съвременните методи за "ремонтиране" на визията, двете поддържат активно телата си със спорт. Костова е на 876-о място в световната ранглиста на женската тенис асоциация (УТА). Полина на Джизъса не се занимава професионално с това, но редовно тренира във фитнеса. Самата тя призна наскоро, че именно в залата се запознава с Благой. Още на първата седмица от връзката им заживяват заедно.

Реклама

Тенисистката Елица Костова също има футболен човек до себе си, но не играч, а съдия. От две години насам хубавицата е гадже с рефера Радослав Гидженов, който е известен като плейбой сред колегите си. Гидженов и Елица живеят заедно в Пловдив. Запознават се в обща компания. В момента Елица е в италианския град Флоренция, където се подготвя за турнир. "Ден за работа", споделя Костова.

Припомняме, че Благой Георгиев категорично отрече появилите се в някои медии слухове за раздяла между него и съпругата му. "Тези, които ме развеждат, са ненормални", отсече бившият футболен национал.

В същото време стана ясно, че Куини-Алис - бившето гадже на Джизъса, е станала майка. Тя е родила от небезизвестния Недко Петров-Сланината, който е син на месарски бос от Варна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама