Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13346126 www.bgdnes.bg

( Видео) Юксел Кадриев пълен с таланти - пее, пише, рисува

Колегите му го наричат "нашият Франк Синатра"

Естрададжии искат текстовете му за песни

Новинарят на Би Ти Ви Юксел Кадриев впечатли с първа песен в своя канал в ютуб. Той е избрал вечната коледна класика Let it Snow, за да покаже, че не само може да пее добре, но и да свири професионално на пиано. "Нашият Франк Синатра, няма толкова всестранно развит човек", казват за Юки колегите му в нюзрума. Думите им са истина, тъй като наскоро Кадриев издаде стихосбирка с любовни рими, а част от тях си харесаха естрададжии, които с радост биха изпели нещо от новинаря. Това сподели единият от братята Аргирови в нета. "Защо да не изпеем нещо от талантлив човек, отворени сме за всякакви любовни трели", заяви Светослав.

Освен че перфектно се справя с пианото, Юксел показва и писателски умения. "Много си добър, Юки. Не мога и да те имитирам", коментира го актьорът Любо Нейков. На колегите от нюзрума едно от стихчетата на Кадриев им е най-любимо: "Не се побира там туй, що не може да се побере. Не ще да падне, знам, онуй, що свива колене. Не падаш долу, виждам, знам, не се изкупва туй, в което няма свян".

Реклама

А колежките на Юксел знаят наизуст пък неговите любими строфи: "По-красиво нещо на света не съществува - ни преди, ни сега, а и занапред не ще измисли някой, по-велико нещо от това да те целува истинска жена!".

В личния живот на новинаря също всичко е по мед и масло. Той има жена до себе си, за която не иска да говори, но е щастлив с нея.

През свободното си време Юки обича да обикаля планините и вече няма връх, който да не е покорил, без значение какво ще е времето навън.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама