Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13351709 www.bgdnes.bg

Николета и Ники избягаха на Сейшелите

Ще празнуват на топло, малката Никол е с тях

Вратарят на "Левски" Николай Михайлов и половинката му Николета Лозанова избягаха от студа в България. По традиция известната двойка отпраши към топла дестинация преди празниците.

За пореден път стражът и плеймейтката се отправиха към екзотичен остров. Този път изневериха на любимите Малдиви и избраха Сейшелите.

Реклама

Лозанова не спира да споделя кадри от ваканцията си с вратаря. От тях става ясно, че за пореден път известната двойка залага на лукса за почивката си. Ники и Николета са настанени в самостоятелна вила насред природата с изглед към океана. Разполагат с частен басейн на терасата пред спалнята. Около тях се разхождат костенурки. Всъщност комплексът, в който са отседнали, е известен като екологичното бижу на Сейшелите.

За пореден път Николета и вратарят споделят ваканцията си с дъщерята на плеймейтката Никол. Тримата се забавляват заедно на плажа. Михайлов се грижи за малката, докато майка й се отдава на СПА глезотии. Лозанова вече се похвали, че си е подарила масаж, направен й във вилата им през уикенда.

На огромен телевизор там двойката изгледа и финала на световното първенство в Катар. Николета стискаше палци за Франция заради звездата Килиан Мбапе. Нападателят на ПСЖ е един от любимците й. След загубата Лозанова не скри болката си.

"Благодаря ви, сини!", написа в стори със снимка на Мбапе.

Двойката никога не се е скъпила за почивките си. И сега са се изръсили над 20 бона за ваканцията си. Само една нощувка във вила с две спални - най-малката възможна - излиза 3200 лева на вечер. Сумата набъбва още, имайки предвид, че тримата са стигнали до комплекса с частен хеликоптер. Самата Николета сподели как пътува в него.

Преди дни се появиха слухове, че Михайлов може да напусне "Левски" през зимата. Вратарят, който лекува травма, изгуби титулярното си място на "Герена" след мачовете с "Хамрун" в Лигата на конференциите. Въпреки тези информации стражът не смята да напуска родния си клуб поне до края на сезона. След ваканцията си в началото на 2023-а Ники ще започне подготовка със "сините" за пролетния дял от първенството.

Реклама
Реклама
Реклама