Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13536946 www.bgdnes.bg

Сръбското коте на Божинов го смени с арабски шейх

Биляна Дол се премести в Дубай

Бившата приятелка на Валери Божинов заживя с богат арабин в Дубай. Биляна Дол, която прекара няколко години с родния футболист, се радва на лукс и нов живот в емирството.

Сръбското коте се пренесе окончателно в топлата страна преди няколко месеца. Оттогава Биляна почти не се е прибирала в родината си. Макар да не разкрива самоличността на новия си любим, по всичко личи, че той е със стабилни финансови възможности. Биляна често снима новия си дом, не пропуска да се похвали и със скъпи подаръци и покупки в дубайските молове. Пред сръбски медии преди месец Биляна издаде: "Щастлива съм, за първи път се намирам в толкова спокоен период в живота си". Дол е намерила и ново професионално поприще, като вече изкара курс по интериорен дизайн в Дубай. Именно с това силиконката иска да се занимава, да обзавежда скъпи домове на заможни араби.

Реклама

В момента Биляна и тайнственият мъж до нея са в Малдивите, където брюнетката демонстрира перфектно тяло, макар вече да надхвърля 45 години. Сръбкинята се похвали с романтична вечеря по залез слънце и често споделя кадри, на които се вижда само мъжка ръка или две чаши за вино.

Божинов и Биляна изкараха няколко години заедно, но накрая сръбкинята си тръгна разочарована.

"Валери и аз вече не сме заедно. За съжаление, нашето общо пътуване приключи и за мнозина изглеждаше като сън. Направих всичко по силите си да му бъда най-добрият спътник, като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията си с майка си и бившата си съпруга, за да бъде по-щастлив. Бях с него, когато той претърпява падания и когато се върна на върха. И в добро, и в лошо винаги съм била с него... Но очевидно не беше достатъчно и нагонът му беше по-силен от това", написа Биляна при раздялата им.

"Не става въпрос, че любовта помежду ни е изчезнала, а за болестния му инстинкт да се задоволява с други жени, от което ме боли. Пожелавам му цялото щастие на света, но такава жена като Биляна Дол, която ще го обича и подкрепя безусловно, той никога няма да намери. Край", продължи красавацата.

След като Дол прежали Валери, тя изживя любовна афера с турския журналист Юсуф Емин. Дълго време мадамата можеше да бъде забелязана в компанията на водещия на телевизионното предаване "Севдалинка". Връзката им обаче приключи бързо, а след това Биляна си намери доста по-заможен партньор и се премести в Дубай.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама