Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13551191 www.bgdnes.bg

Не дават работа на Емили Тротинетката

Трансджендърката твърди, че е жертва на дискриминация заради сексавантюрите си

Голяма верига магазини е отсвирила наскоро Емили Тротинетката за техен служител, наду алармата самата тя в социалните мрежи.

Реклама

"За мое огромно съжаление не ме одобриха и ми отхвърлиха кандидатурата поради факта, че съм имала връзка с много жени и поради това, че съм трансмомиче!", роптае любимата на екскултуриста Тихомир-Мелиса.

Скандалното блонди е категорично, че "това е чиста дискриминация". Бившето момче подчертава, че е потърсило работно място в голямата фирма не само заради доброто заплащане, но и заради желанието си "да се развива".

Мотивацията на Емили обаче не срещнала разбиране от страна на шефовете на веригата магазини, които хвърлили молбата и СV-то й в кошчето. Родената в Плевен интернет атракция обаче не им остава длъжна и подробно обяснява защо според нея са постъпили по този начин.

"И нямат право по този грозен начин да ми отхвърлят кандидатурата за работа, защото съм Емили и защото съм била еди-каква си в леглото! Никой от работното ми място не го интересува какво правя с жените в интимния си живот!", гневи се русата амбиция.

Според приятели на ексмомчето това не бил първият му завършил плачевно опит да си намери постоянна работа с прилично възнаграждение. Преди време гаджето на бившия атлет било назначено в друга голяма верига магазини, но се задържало едва няколко дни. "Вероятно е била жертва на дискриминация", предполагат бившите колеги на Емили.

Каквато и да е истината, Тротинетката има право като всеки БГ гражданин на труд и уважение, а не на стигматизация и социално отхвърляне, коментират защитници на човешките права.

"Това, за съжаление, е големият проблем на Българина - "Бай Ганьо", обобщава трансмомичето. Емили планира да се обърне към Комисията по защита от дискриминация, защото ситуацията ставала нетърпима. "Ако продължава така, никога няма да мога да си намеря работа и достойна прехрана", опасява се възлюбената на Тихомир-Мелиса.

Реклама
Реклама
Реклама