Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13769978 www.bgdnes.bg

Деси Слава и Елена отвяха конкуренцията в "Капките"

Деси Слава и момичето Елена отвяха конкуренцията в благотворителното издание под егидата на УНИЦЕФ на "Като две капки вода". "Сега всяка точка се брои за три", уточни Ани Салич, за която това е последният ден от журирането й в шоуто на Маги Халваджиян. С това напомняне телевизионерката допълнително повдигна акциите на двете атрактивни победителки, изимитирали Шер.  

"22 години бях блондинка, но сега заради участието си станах брюнетка", каза поп фолк изпълнителката. "Ти май започна като брюнетка", поправи я Рачков, но  Деси Слава държеше на своето.
"Половин милион лева са събрани от вашите гласове. 100 000 от тях ще бъдат дадени за помощ на пострадалите от земетресенията Турция и Сирия. Гордея се с вас, българи!", обяви Ани Салич.
Емоционално приветствие към участниците, целия екип и българските зрители отправи на живо от студиото на Нова и самата шефка на УНИЦЕФ Кристина де Бройн.
"Благодарни сме за помощта от България", каза тя и добави, че "Ние не сме сами в мисията си тук".
Ани Салич, Деимитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро изпроводиха малките и големите двойници на световните звезди с групова рецитация на цитат от американската писателка Ерма Бобек. "Децата са като хвърчилата, години прекарваш в усилия да ги дърпаш от земята, за да полетят нагоре, а накаря те се откъсват от теб и поемат по своя път", обърнаха се към участниците в риалитито телевизионерката и шоумените.
С наградата на деня пък си тръгнаха от шоуто Маги Джанаварова и нейната дуетна партньорка Боги. "Ние сме двойната Уитни Хюстън", провикна се певицата, която скоро ще става майка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама