Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14002393 www.bgdnes.bg

Eмили емигрира в Лондон

Писна ми от гаври в тази България, изригна блондито с тротинетката

"На 24 април заминавам за Лондон. Кога ще се върна - само Бог знае!" Това написа в социалката си Емили Тротинетката. Това не е първото пътуване на трансмомичето в английската столица. В началото на миналата година Емили вече направи "тур на овациите" в мегаполиса на Темза, но по думите на нейни познати не е разказала нито за целта на посещението си, нито за срещите си там. Сега обаче любимата на екскултуриста от "Фермата" Тихомир-Мелиса съвсем прозрачно намеква, че може и да не се върне обратно в родината.

Само ден след този пост блондито от Плевен изригна, че напуска страната.

"Искам да избягам за САЩ! Омръзна ми от тази България! Искам любов! Не искам е...вки!", пропищя във фейсбук Емили. Няколко часа по-късно обаче тя качи нов пост, в който променя вектора на бягството си.

Реклама

"Искам да избягам за Съединените щати - Ню Йорк, но за начало ще избягам за Англия - Лондон!", зарече се скандалната русокоска.

Според близки до Емили тя се чувствала потисната, че не може да кани своите нови приятелки в квартирата в столичния квартал "Стрелбище", в която живее в "любовна триада" с Тихомир и 30-годишната софиянка Елизабет. "Чувствам ги и като мои гаджета, и като родители", обяви на няколко пъти провокативното трансмомиче. Пред "България Днес" самата Елизабет, която вдига официална сватба с бившия атлет през септември, те нямали нищо против Емили да си има гаджета, но да се вижда с тях извън общия им дом.

"Аз обаче не ги слушам!", контрира я пред вестника плевенската барби. Наскоро тя нарушила "правилника", като довела в квартирата новата си дружка Габи.

"Ревността е нещото, което съсипва хората! Изгубих много приятелки заради това нещо", обобщи тези дни в социалката си блондинката със скутера.

Миналата година Емили преживя няколко драматични епизода, широко отразени в социалните мрежи. През пролетта на 2022 г. тя изплака, че е била изнасилена с пенис колан в автомобил край Правец от дама на средна възраст от Ботевград. По време на пороя пък, удавил през август София, Емили излетя от тротинетката си при скорост от над 100 км/ч на Околовръстното шосе при разклона за кв. Симеоново. Видеото, на което скутерът се подхлъзва, а самата Емили изхвърча от него и няколко пъти се претъркулва по шосето, спирайки накрая в мантинелата, се превърна светкавично в хит №1 в българския сегмент на мрежата. След инцидента останалата по чудо жива Емили сподели за "България Днес", че има само охлузвания и натъртвания, които лекувал бащата на Тихомир-Мелиса - известен столичен фармацевт. Пак през лятото на миналата година блондито бе блъснато, докато кара тротинетката си, от микробус в района на Петте кьошета в София. Тогава обаче се наложи да го хоспитализират с мозъчно сътресение в столична болница.

Четете още

Eмили Тротинетката си смени името

Eмили Тротинетката си смени името

Eмили с тротинетката: Няма да гласувам, докато не ме признаят за жена

Eмили с тротинетката: Няма да гласувам, докато не ме признаят за жена

Eмили с тротинетката: Спирам да фуча, страхувам се да не вляза в затвора

Eмили с тротинетката: Спирам да фуча, страхувам се да не вляза в затвора

Eмили с тротинетката се оправи

Eмили с тротинетката се оправи

Реклама
Реклама
Реклама