Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14122464 www.bgdnes.bg

Татуировка като на Емил Боев има върху тялото, открито край Перник

Тяло на млад мъж бе открито, изплувало от езеро край пернишкия квартал „Бела вода“. Предполага се, че то е на изчезналия 25-годишен Емил Боев. Тялото е закарано за аутопсия и предстои да бъде изяснена самоличността. По тялото е открита следа от татуировка, каквато Емил Боев е имал на същото място, пише bTV.

То е било изхвърлено в близост до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал „Бела вода“, когато е забелязано от работници. 

Реклама

Както "24 часа" писа, докато не направят експертизите, не може да се каже със сигурност, че е трупът е на Боев. След това ще бъде направена аутопсия, за да се разбере причината за смъртта, казаха от МВР за "24 часа". Роднините на 24-годишния мъж също ще бъдат свикани, за да го разпознаят.

По неофициална информация тялото е разложено, но заради студа не в напреднала фаза. Трупът е закаран за аутопсия.

Емил Боев бе в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала “Сурва”. Той оставил телефона си, който бил без батерия, в колата и излязъл навън. Било около 3 часа през нощта. За последно бил сниман от камера в покрайнините на Перник. Оттогава следите му се губеха. Неговите близки организираха мащабно издирване в града, в което се включиха и доброволци. Бе обявена и награда от 100 000 лева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама