Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14331222 www.bgdnes.bg

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"! Българско-руският мистик Зор Алеф: Предсказвам съдбата на олигарсите

"Прероденият Дънов" ексклузивно пред "България Днес" 

Синът на магесницата Иванка от село Раковица и московския поет Александър Руденко излекувал българския Менгеле 

Езотерикът от българско-руски произход Зор Алеф е отново в България и преди два дни проведе първия си семинар след дълго отсъствие от родината на майка си, видя "България Днес". 46-годишният "гуру", чието истинско име е Анатолий Руденко, е роден в Москва в семейството на руския поет Александър Руденко и българската "магесница Иванка" от видинското село Раковица.

Реклама

"Аз вярвам, че България не е случайно място на Земята. Това е уникален кръстопът между Запада и Изтока. Земя с феноменално количество геомагнитни зони, с висока енергийна активност - планински върхове, древни тракийски светилища като Белинташ, Перперикон, Белоградчишките скали. Виждам уникален генетичен казан, в който се "варят" заедно наследството, гените, културите, магическият и мистическият опит на няколко цивилизации", посочи духовният учител.

"Смятам, че България и българите имат добро и благодатно бъдеще, а днешният период е изпитание на цялото човечество. Живите души в България са много. В българите виждам стремеж към пробуждане, към истинския живот: живот на духа, на съзнанието и на енергийната пълнота. Затова вярвам, че те ще изградят едно хармонично пространство, което в бъдещи времена ще уподоби България на един храм на човечеството. И вярвам, че тук ще идват за вдъхновение, изцеление и помощ хора от много държави", предрече "прероденият Петър Дънов".

По думите на негови следовници Зор Алеф е загубил рано майка си, която "прегаря" от ясновидската и лечителската си дейност. "В Москва са искали да стане личен екстрасенс на Елцин, да бъде на мястото на Джуна. Тя обаче не се съгласява. Опитвали се да я накарат да работи за КГБ, но тя категорично отказва. Връща се в родното си село, където си отива без време", довериха за вестника хора от близкото обкръжение на "белия маг". Самият Зор Алеф бил търсен за консултация от руската прокуратура. "Неговият руски дядо е бил генерал от въздушните сили, човек с много възможности", допълват те.

"Предсказах ареста на бизнесмена Дмитрий Гуковски", разкри пред слушателите на семинара българско-руското гуру. Мистикът подчерта, че богатството не гарантира ум, а вярата, че успехът се измерва само с натрупаните пари, може да затрие социално всеки човек, като в случая с Гуковски. "Когато му го казах, бях само на 16 години. Някак усетих, че това ще му се случи. После той ме упрекваше, че съм предизвикал попадането му зад решетките с моето предсказание", допълни Алеф.

"Погледнете и един руски олигарх с физиономия на глиган и такива остри ушички - Борис Шпигел. - Той също е в затвора, а преди това непрекъснато говореше, че бизнесът му е много успешен, че той е един много реализиран бизнесмен. Но сега бизнес империята му е разкъсана на части, които се овладяват от други хора, сигурно също смятащи се за много успешни", разказа още Зор Алеф.

Мистикът Зор Алеф рече, че при предишното си идване в България се е наел да върне в правия път младеж от Варна, фен на зловещия нацистки лекар Менгеле, провеждал чудовищни експерименти с хора. "Той тероризираше родителите си, приятелите си, издевателстваше психически и физически с хората... На един от сеансите ме гледаше с едни такива мътни очички и повтаряше: "А доктор Менгеле много би харесал това". Идеше ми да стана и да му отвъртя главата", не скри гнева си наследникът на легендарната бг ясновидка.

Реклама
Реклама
Реклама