Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14522338 www.bgdnes.bg

Българският Роналдо става планина от мускули, тежи 102 кила

102 кила тежи Дани Златков, иска да качи още десет

Българският Роналдо надмина португалския!

Нашият двойник на Кристиано се превръща в планина от мускули и въпреки, че футболистът на "Ал Насър" също се поти във фитнеса, разликата е в полза на родното ни момче Даниел Златков. Дани публикува снимка, на която изглежда напълно готов за титла в културизма. Златков подчертава, че натрупаната мускулна маса е напълно натурална и не използва химия, за да придобие впечатляващата си визия. Даниел тежи 102 кг и започва подготовка за покачване на нови десетина килограма.

Златков не се притеснява да приема нови и различни предизвикателства в живота.

Дани игра футбол на добро ниво в редица български отбори, а и в чужбина, но през 2017 г. реши да се насочи към бойните спортове. Златков обяви решението си с видео в социалните мрежи и обясни, че му е "писнало от женчовци, поради което ще се насочи към ММА боевете".

Реклама

"Това, с което съм се захванал, означава, че трябва загърбя футболната кариера - коментира тогава БГ Роналдо. - Вече не усещах тръпката от играта и ми тежеше. Имам нужда от нещо ново. Ще се опитам да направя страхотна кариера в ММА. Не съм от хората, които се провалят и ще гоня целите си."

Дани Златков се забърка в проблеми с полицията и беше задържан в Благоевград след бой в дискотека през 2018 г. Спортистът беше обвинен, че е нанесъл жесток бой на Оливър Златков. Обяснението на Даниел беше, че е бранил честта на жена си. "Излизайки от дискотеката със съпругата ми и наша приятелка, видях няколко момчета, които явно ни чакаха отпред. Първо Оливър ми каза, че винаги бил мечтал да се бие с мен. Аз му отказах. Тогава той започна да обижда съпругата ми с думи, които не искам да повтарям. Тогава го ударих", призна Даниел Златков пред медиите.

След тази история БГ Роналдо улегна и дори се включи в политиката като част от листата НФСБ за местните избори през 2019 г. Във визитката, с която е представен пред избирателите, за Златков пише, че е публична личност и телевизионен любимец. Участвал в редица риалити предавания като "ВИП брадър", "Черешката на тортата", "Смени жената". Сега изглежда, че Дани Златков може да погледне към подиумите на културизма. А защо не и да поднесе поредна изненада?

Четете още

Българският Роналдо хвана мотиката
Българският Роналдо хвана мотиката

Българският Роналдо хвана мотиката

Пернишкият Роналдо обръща разследването за кьотека

Пернишкият Роналдо обръща разследването за кьотека

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама