Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14574811 www.bgdnes.bg

Златното момиче Боряна Калейн избяга в Италия след титлата

Златното момиче разпуска из романтичните курорти

Златното момиче Боряна Калейн си подари романтична ваканция в Италия след спечелването на абсолютната европейска титла. Гимнастичката избра юга за почивката си.

Грацията се отдаде на релакс в Пулия. Калейн беше в малкото градче Полиняно а Маре, което е близо до Бари. То се намира на брега на Адриатическо море. Разполага с живописни плажове, сгушени между скали. Освен това впечатлява с историческия център и останките от римско време. Сред последните е мостът на Виа Траяна. Калейн не пропусна да посети и Бари.

Реклама

Боряна е почивала с приятеля си, когото държи далеч от общественото внимание. За него се знае изключително малко. Известно е единствено, че се казва Георги Тодоров и е с гимнастичката от три години.

"Запознахме се в залата, той започна работа като кинезитерапевт с по-малките. Не беше любов от пръв поглед. На едно състезание ми намекна какви чувства изпитва, а аз се изплаших и се скрих по детски. Първоначално не знаех какво да направя. Връзката ми с него ме промени, пораснах. Той е много зрял за годините си, а аз станах по-отговорен човек", е единственото, което Боряна е споделяла за любимия си.

Двамата не качват и снимки заедно в социалните мрежи. Предпочитат да пазят отношенията само за себе си.

Калейн стана първата абсолютна европейска шампионка на България в художествената гимнастика от 29 години насам. За последно преди нея с титлата от шампионат на Стария континент се окичи Мария Петрова. Това се случи през 1994 година в Солун. Сега Боряна бе над всички на първенството в Баку. Там бронзът отиде при друга българка - Стилияна Николова.

Веднага след края на ваканцията от една седмица Калейн и съотборничките й от националния отбор отново са в залата. Те вече са на традиционния си лагер в "Спортпалас" край Варна.

Четете още

Боряна Калейн пропуска сезона
Боряна Калейн пропуска сезона

Боряна Калейн пропуска сезона

Боряна Калейн спечели втори медал на Световните игри

Боряна Калейн спечели втори медал на Световните игри

Реклама
Реклама
Реклама