Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14575166 www.bgdnes.bg

Албена Станева, сътрудник на феномена Мариана Везнева: Старият свят си отива с катаклизми, идва нова ера

Шестата раса от хора неегоисти, живеещи по-скромно и здравословно, ще владее света

Коя е тя

Албена Станева е един от доверените сътрудници на последния голям феномен на България Мариана Везнева. Именно Везнева е единственият човек, на когото свише е даден ключът към разгадаването на тайнствените пиктограми, появяващи се на различни места по цялата планета. Надарената със свръхестествени сетива българка си отиде от този свят на 24 февруари 2021 г. За щастие Везнева остави богато наследство от поуки и предсказания, които стигат до нас чрез хора от най-близкото й обкръжение.

Реклама

- Госпожо Станева, светът сякаш се променя като на забързан каданс. Промените в климата, за които се говореше като за далечно бъдеще, изглежда са при нас. Връщайки се към вашите срещи с Мариана Везнева, кои от нейните предсказания вече се сбъдват?

- Искам да започна с това, че срещите и разговорите с Мариана ни даваха криле и вяра, че утрешният ден е по-добър заради знанията, които получавахме. Везнева споделяше, че нейна основна задача е да ни подготви за настъпващите нови събития и промени в света. За идването и утвърждаването на новата шеста раса, част от еволюционния цикъл и развитие на човечеството и Земята. Този преходен период е винаги труден и болезнен. Не може да се влезе в новата цивилизация, без да се унищожи старата. И в момента това тече в пълна сила и се проявява чрез зачестилите катаклизми, пандемии, политически сътресения... Дошло е време за пресяване на чистото жито от плявата.

- Какви ще бъдат големите промени и как всеки от нас може да се подготви за тях?

- Винаги, когато се събирахме в нейния дом, Мариана ни съветваше, че мисията на всеки буден човек днес е да говори и разяснява на своите близки какво се случва сега и защо животът ни от сега нататък никога няма да е същият. Че тази промяна в света е неизбежна и борбата за задържане на старото статукво ще е безмилостна между петата и шестата раса. Съветваше ни да окуражаваме хората и най-вече да сме винаги будни и балансирани, за да може по-леко да посрещнем новите енергии, които се изпращат към Земята. Всеки сам трябва да реши дали да продължи да живее по старому, или да промени живота си и да живее по законите на любовта. Постепенно ще настъпят промени във всички сфери от живота ни. Ще станат приоритетни други професии. Училищната система ще се промени. Модерни и високоплатени професии, свързани с футбол, бокс, голф и други, ще останат в миналото.

- Какъв ще бъде новият начин на живот?

- Мариана казваше, че постепенно ще започнат да се обособяват села и градове, в които ще живеят само от новия тип хора - шестата раса. Те ще живеят по-скромно, по-здравословно, ще използват само алтернативни източници на енергия, ще произвеждат голяма част от храната си. И ще знаят, че причинителите на болести са вътре в тях, медицината и лечението ще се променят. Едва когато двете раси напълно се обособят една от друга и броят на новия тип хора стане достатъчно голям, едва тогава изцяло статуквото в света ще се промени.

Реклама

- Как самите хора могат да се променят?

- Най-важно е човек да промени мисленето си, после да промени начина си на живот. Да не се привързва към нищо материално, дом или къща. Да се приобщи по-бързо към новите условия и да знае, че един ден всичко старо и непотребно ще бъде изметено от лицето на Земята. От нас се иска само да мислим позитивно и да забравим за егоизма, който ни държи в капан. Когато започнем да мислим за доброто на повече хора, а не само за себе си и семейството, вече добиваме друга енергия.

- Как Мариана Везнева виждаше бъдещето на България? Ще се подобри ли животът на хората в нашата страна?

- Ще се подобри, но бавно и трудно. Това бяха думите на Мариана. На България е писано да даде духовен подем на Европа и на света, но не и да бъде икономически просперираща. Тук по високите места у нас могат най-добре да се правят контакти със същества от духовната йерархия. Знам, че новата шеста раса ще тръгне от славянството. Затова в България е даден ключът за разчитане на пиктограмите, няма нищо случайно...

Четете още

Последният ни голям феномен Мариана Везнева: България ще оцелее сред море от катаклизми

Последният ни голям феномен Мариана Везнева: България ще оцелее сред море от катаклизми

Феноменът Мариана Везнева:
Бог ни наказва с дъжд и пожари!

Феноменът Мариана Везнева: Бог ни наказва с дъжд и пожари!

Реклама
Реклама
Реклама