Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14652711 www.bgdnes.bg

Щангист №1 Карлос Насар призна: Бях на амфетамини, полицията ме гони със 150 км/ч

Най-добрият български щангист Карлос Насар призна, че е употребявал наркотици. Световният рекордьор участва в гонка с полицията миналата година, след като отказа да спре на патрул.  Тогава Насар се връща от парти в Слънчев бряг и кара бясно колата, въпреки че по това време няма шофьорска книжка.

"Бях на амфетамини и метамфетамини - призна Насар в подкаста на Би Ти Ви "За спорта без клишета". - Не съм пил, но карах агресивно. Колата ми е мощна и бие на очи. Тогава бързах и минах точно пред полицаите. Обкръжиха ме, а тази патрулка зад мен караше със 150-160 км/ч, аз съм бил с повече. Бях с амфетамини и метамфетамини - кексчета от партито. Даже ги бях взел на предния ден." 

Реклама

Първоначално Насар категорично отричаше  за инцидента, но вече не крие истината. Наркотиците за него остават в миналото. 

Щангистът за първи път признава, че има момиче до себе си. Разказва за дългия път при възстановяването от битовия инцидент, след който  е със срязан ахилес. Очаква се гипсът да бъде премахнат следващия месец и да стартира рехабилитация.

Четете още

Карлос Насар вече чака Олимпиадата

Карлос Насар вече чака Олимпиадата

Щангистът Карлос Насар след присъдата:
Взех наркотици инцидентно

Щангистът Карлос Насар след присъдата: Взех наркотици инцидентно

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама