Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14673624 www.bgdnes.bg

Бившата на Гришо - Лолита, го ПРЕЖАЛИ и дава съвети за любовна мъка

Османова отваря нова страница

Трябва да се учим от грешките си, казва руската красавица

За Лолита Григор Димитров е минало!

Красивата рускиня не само е прежалила българина, но и дава ценни съвети за това как се лекува любовна мъка. Османова откровено отговаря на въпроси на свои последователи в инстаграм, като един от тях е доста директен: "Как да се доверим отново на мъжете след края на разочароваща връзка?". Лолита не споменава името на Григор, но за сметка на това дава изчерпателен отговор и посочва възможни решения.

"Трябва да се учим от грешките си и опита, който трупаме - казва Османова. - Това ни носи житейска мъдрост. Ако в даден момент сме се доверили на неподходящ човек, това не значи, че всички мъже са лоши. Значи, че просто, че сме допуснали грешка. Напълно нормално е да бъркаме понякога и е много важно това да се разбере. В никакъв случай не бива да пренасяме разочарованията от предишни връзки в своя нов живот. Никой не е застрахован от предателство."

Реклама

Дали Григор разпознава себе си в някои от размислите на Лолита за мъжете не е ясно. Но той също не обича да гледа назад.

Гришо и румънската красавица Мадалина Генеа официално заявиха на света, че вече са двойка в средата на месец май. Направиха го в Рим след загубата на най-добрия ни тенисист от Новак Джокович. Актрисата и модел бе в ложата на българина по време на участието му в турнира в италианската столица. Мадалина трепетно следеше изявите на Гришо срещу Стан Вавринка и сърбина. А вечерта след загубата от Ноле двамата с Гришо се усамотиха в известен ресторант. Българинът публикува стори в инстаграм, което по-късно бе споделено и от румънската красавица. На него се вижда как Мадалина държи нож, а пред нея има чиния с ястие. Признанието за връзката им доведе и до още едно разкритие. Направи го самата Мадалина, макар и индиректно. "На същото място една година по-късно", написа тя като коментар към споделеното от Гришо стори.

Това означава, че реално румънката е причина за края на връзката на Димитров с Лолита Османова. Познанството й с Григор явно датира от година, а по това време най-добрият ни тенисист все още беше с красивата рускиня.

Григор наля сол в любовната рана, като публикува еротична фотосесия в прегръдките на Мадалина, но Лолита явно също е отворила нова страница. Отговаряйки на въпрос за това как човек може да си върне загубения интерес към живота, Османова споделя: "Поставяйте си цели и търсете начин да ги постигнете. Правете това, което ви носи радост, и се усмихвайте. Ключът към щастието се намира във всеки един от нас."

Четете още

Лолита прежали Гришо, заяжда се с новата му

Лолита прежали Гришо, заяжда се с новата му

Изневерявал ли е Гришо? Новото му гадже Мадалина направи сензационно разкритие

Изневерявал ли е Гришо? Новото му гадже Мадалина направи сензационно разкритие

ЛОЛИТА теши мъката по ГРИШО с винце

ЛОЛИТА теши мъката по ГРИШО с винце

ОФИЦИАЛНО! Гришо остави Лолита заради Мадалина

ОФИЦИАЛНО! Гришо остави Лолита заради Мадалина

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама