Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14699725 www.bgdnes.bg

Доминик от "Лудогорец" показа гаджето

22-годишният шампион с "орлите" заби сексапилната брюнетка Ана

Нова сексбомба се пръкна в българския футбол. 22-годишният полузащитник на "Лудогорец" и националния отбор Доминик Янков заби невероятна булка-брюнетка. Двамата за първи път се показаха заедно, а роденият в Канада играч събра одобрението на съотборниците си.

Апетитната красавица се казва Ана Владимирова. Тя е родена на 5 май и е зодия Телец, а с Доминик са един набор. От Велико Търново е и е завършила езиковата гимназия "Професор доктор Асен Златаров" в града. Засега Янков не издава повече подробности за любимата си, но последната им снимка в инстаграм е придружил с любовно сърчице.

Реклама

"България Днес" разкри, че талантливият играч и новата му изгора в момента разпускат на нашето море. Те са се устроили в района на курорта Св. св. Константин и Елена. През деня пък шампионът с "Лудогорец" може да бъде забелязан на един от най-култовите плажове на Варна с изкуствените палми на Втора буна. Компания му прави и неговият бивш съотборник в юношеския национален отбор Даниел Стоянов.

Доминик Янков ще може да се наслади на по-дълга почивка, тъй като не попадна сред избраниците на селекционера Младен Кръстаич за началото на европейските квалификации срещу Литва и Сърбия. Иначе до момента въпреки крехката си възраст Янков има цели 15 участия с националната фланелка на мъжкия отбор. Все още чака първия си гол.

Мечтата му е да заиграе в любимото си първенство - италианското. "Любимият ми отбор е "Ювентус", а любимият ми играч е Неймар. "Надявам се да заиграя в Серия "А" някой ден, работя усилено", признава Доминик.

Четете още

Младежкият национал Марк-Емилио Папазов: Бях левскар, но станах от ЦСКА

Младежкият национал Марк-Емилио Папазов: Бях левскар, но станах от ЦСКА

Вердон: "Лудогорец" беше добър избор

Вердон: "Лудогорец" беше добър избор

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама