Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/15635912 www.bgdnes.bg

Елия е Малката Мис България

*Само на 7 години 

*Детето ще представи страната ни на световен конкурс в Южна Африка 

Елия Димитрова от Бургас е новата Малка Мис България.

7-годишното дете показа, че възрастта няма значение, и когато човек има желание, всичко може да се постигне с лекота. Малката красавица смело следва стъпките на своята майка Ваня Димитрова, която е горда носителка на титлата "Мисис Бургас 2017". Сега на свой ред момиченцето й спечели короната в националния конкурс за красота, в който взеха участие близо 30 деца от цялата страна. Елия впечатли журито с чаровната си усмивка, грация и дисциплина и се очаква догодина да представи страната ни на международен конкурс в Южна Африка.

"Много се гордея с моята дъщеря! Елия ми показа колко много ме обича и се радва на моите успехи. Истината е, че аз никога не съм я карала насила да тръгне по стъпките ми", разкри пред "България Днес" майката на малката победителка Ваня. По думите й през 2017 г. е спечелила титлата "Мисис Бургас", след което е участвала в няколко благотворителни събития и това много се харесало на дъщеря й.

Реклама

"Виждах желание в нея и тя да участва в конкурс за красота. Чудих се дали да я запиша, защото все пак е само на 7 годинки, но това, което ми направи впечатление, е, че въпреки желанието й да стъпи на сцената дъщеря ми се притесняваше много", разказва Ваня и споделя, че Елия като всяко момиче пробва роклите и обувките й, представяйки си, че е истинска принцеса.

Според майката на Елия именно конкурсът "Малка Мис България" е подарък от съдбата, който ще помогне на дъщеря й да си пречупи срамежливостта.

"Разбира се, като една майка исках моето дете да спечели и стисках палци през цялото време, но наистина не очаквах това, защото тя беше едно от най-притеснените деца на сцената", споделя Мисис Бургас 2017. По думите й конкурсите за деца са много по-различни от тези за възрастни, тъй като има кръг за таланти, както и дефилиране с народни носии.

"Определено в този тип конкурси децата са много повече и са доста по-разконцентрирани. Не ги вълнува особено какво се случва на сцената, много са сладки", споделя Ваня.

Малката Елия показа, че е много талантлива, тъй като тренира балет, а освен това много обича и да пее.

"Две години лекувахме зъбите на дъщеря ми, тъй като имаше сериозен проблем. Засега, за щастие, всичко е наред и тя е много благодарна на своята зъболекарка. Именно поради тази причина Елия мечтае един ден и тя да помага на децата и се реализира в сферата на медицината", заключи пред вестника гордата майка.

Четете още

Мис България си няма ГАДЖЕ

Мис България си няма ГАДЖЕ

Новата Мис България Елизабет става лекарка

Новата Мис България Елизабет става лекарка

Реклама
Реклама
Реклама