Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16776690 www.bgdnes.bg

ИМЕН ДЕН И КУПОН! Куп звезди при Иван Гарелов

Илияна Йотова се появи отслабнала, а брат Динев дойде с жената, която му роди седмото дете

Десетки ВИП личности се стекоха да поздравят за имения ден и премиерата на новата му книга "Тук Хемингуей никога не е бил" легендата на журналистиката Иван Гарелов.

Реклама

"Иван винаги ни изненадва. И днес, навръх имения си ден, ни поднася едно истинско бижу - нова книга. И зад нея е той - сладкодумен, любознателен, с широко отворени очи за света, наблюдателен и мъдър като старейшина, защото дава съвети, че даже и рецепти." Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова, пристигайки на събитието в блестяща форма, отслабнала поне с 10 килограма.

"Това са истории, които съм разказвал на маса пред приятели. Сега от вашето приемане зависи дали ще продължа да пиша и по-леки неща, а не само тежки политически книги", каза мистър "Панорама", който творил през лятото, след смъртта на любимата жена Донка Стамболийска.

"Книгата, която написахте, г-н Гарелов, не стои в чекмеджето ми, а на бюрото ми, прочетена. Щастлива съм, че на 30-ата година от издателство "Труд" това е вашата четвърта книга при нас. Първата беше преди 20 години", каза издателят на "Тук Хемингуей никога не е бил" Венелина Гочева. Шефът на вестникарската група подари на именика картина на Анри Кулев, на която сова се е надвесила над политиците мишки.

Г-жа Гочева сподели, че е поканила Гарелов да коментира политиката по "неговия си начин" в онлайн пространството на медията. "Защото малко хора могат да го правят, както г-н Гарелов", обясни на публиката Гочева.

Реклама

"Е, хубаво де, още мисля върху тази идея, тя не ми е чужда", с усмивка под мустак пък й отвърна журналистът.

Да вдигнат наздравица с именика в "Сити Марк Арт център" дойдоха още: бизнесменът Николай Вълканов, сърдечният хирург проф. Иво Петров с жена си Росица, медийният експерт Гого Лозанов и Галя, певецът Михаил Белчев и Кристина, Соломон Паси, Динко Динев с жена си Даниела, която му роди седмо дете през лятото, и политиците - Тошко Йорданов от ИТН и Ваня Григорова с мъжа си и дъщерята Габриела, която Гарелов не пропусна да похвали. "Ейй, много е хубава, приличате си", каза журналистът на червената лидерка.

Иначе на сцената Бойко Василев, Георги Любенов и актьорът Антон Радичев четоха откъси от книгата, а младите музиканти от "Юпитер 7" изненадаха гостите с фънк изпълнения. Водещ на събитието бе актьорът Мариан Вълев.

Четете още

Подкаст: Иван Гарелов: Единствено не успях да направя интервю със Слободан Милошевич

Подкаст: Иван Гарелов: Единствено не успях да направя интервю със Слободан Милошевич

Иван Гарелов: Много ми е тежко без съпругата ми и сина ми!

Иван Гарелов: Много ми е тежко без съпругата ми и сина ми!

Реклама
Реклама
Реклама