Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16807845 www.bgdnes.bg

Майка и пастрок обезобразиха от бой 5-годишния си син!

Майка и пастрок обезобразиха от бой 5-годишния си син. Ужасяващото насилие над детето се разиграва в Пловдив на 8 януари. По-рано днес 35-годишните обвиняеми Стела Алексиева и Петър Чернев бяха доведени в Районния съд в Града под тепетата под засилена охрана, съобщава "24 часа".

Алексиева и Чернев са обвинени в жесток побой, довел до обезобразяване на 5-годишното дете на жената. Деянието е извършено с особена жестокост, според прокуратурата.

Реклама

Бащата на момчето е в чужбина и родителските права се упражняват от майката. През 2023-а тя заживяла с Петър Чернев в неговото жилище. Според прокуратурата двамата многократно са проявявали физическа и вербална агресия и унизително отношение към детето, но този път нещата са излезли извън контрол.

На 8 януари роднина на момчето се срещнала с него и видяла голяма рана на главата му. Сигнализирала в Четвърто районно управление и със съдействието на "Закрила на детето" е 5-годишното момченце веднага било изведено от семейната среда. 2 дни по-късно случаят е бил докладван на Районната прокуратура, която нищи случая.

В хода на разследването са разпитани свидетели, включително и пострадалото 5-годишно дете. Какво е казало детето все още не е известно. Иззети са предмети, с които се предполага, че е удряно. Назначени са няколко експертизи.

Прокуратурата направи искане за постоянния арест на Стела Алексиева и Петър Чернев и то бе одобрено, остават за постоянно зад решетките. 

Четете още

След гаврата в село Крушовица: Детето, живяло в кокошарник, се възстановява

След гаврата в село Крушовица: Детето, живяло в кокошарник, се възстановява

УЖАС! Син бие до смърт майка си заради сандвич

УЖАС! Син бие до смърт майка си заради сандвич

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама