Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17301118 www.bgdnes.bg

Бившият треньор на националите по футбол Младен Кръстаич чукна 50 г. с ракиен пир

БФС забрави да поздрави бившия футболен селекционер на България

Половинвековен юбилей отпразнува вчера бившият национален селекционер по футбол на България Младен Кръстаич. Сръбският треньор събра роднини и приятели на голямо пиршество. То се проведе в един от ресторантите му, които Кръстаич държи в Сърбия.

Естествено, лееше се ракия на корем. Кръстаич е популярен производител на огнената вода в своята родина. Самият той се гордее със своите кайсиеви, дюлеви и крушови спиртни напитки.

Реклама

Поздравите към рожденика започнаха още от рано сутринта, като пръв се включи 18-годишният син на треньора. "Обичам те", изпрати послание Матей. Сърчица с пожелания след това Кръстаич получи и от двете си дъщери Светлана и по-малката Елена. Поздравиха го и бившите му клубове "Партизан" (Белград) и "Шалке 04".

Иван Иванов, помощник-треньорът на Кръстаич от периода в националния тим, му пожела щастие. От Българския футболен съюз, където временен президент в момента е Емил Костадинов, обаче забравиха за сърбина поне до късния следобед вчера.

Плътно до юбиляря беше неговата чаровна съпруга Любица. Двамата са щастливо семейство още от времето, когато Младен играеше като защитник при "гробарите" в Белград през 90-те години. Любовта им премина всички изпитания и гурбет в чужбина.

"Младен не е нощна птица. Харесва да се забавлява в компания със свои сънародници. Много обича да пее. Прави го често", признава любимата му.

На 11 март тържествата в семейството продължават, защото тогава пък Любица има рожден ден и ще навърши 48 години. През декември Младен и жена му се сдобиха с втора внучка от голямата си щерка и оттогава не спират да се радват на най-новия член във фамилията - малката Елена.

Кръстаич бе предсрочно уволнен от ръководството на футболния съюз през октомври заради слаби резултати. През календарната 2023 година България не записа нито една победа. БФС трябваше да плати на сърбина неустойка от три заплати по 25 хиляди евро, тъй като официално договорът му бе до лятото на тази година.

Кръстаич засега е стопирал треньорската си кариера, но това изобщо не го притеснява, защото бизнесът му се развива успешно. Наскоро сърбинът направи основен ремонт на хотела и ресторанта си в град Кикинда. Ракията му също се продава отлично, а цената на една бутилка не пада под 60 лева.

Четете още

След уволнението от БФС Младен Кръстаич стана хотелиер

След уволнението от БФС Младен Кръстаич стана хотелиер

Бившият селекционер на България Кръстаич стана дядо

Бившият селекционер на България Кръстаич стана дядо

Реклама
Реклама
Реклама