Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1759858 www.bgdnes.bg

Боливуд влиза в България, индийци с кина в 3 мола

Боливуд влиза в България, а индийското кино тръгва почти едновременно от двата края на страната - в София и Бургас. Постепенно ще обхваща и други градове.
Индийският кинооператор "Сине Гранд" (Cine Grand Pvt) планира експанзия в България.

Компанията ще открие салони в поне 3 мола през тази година. Първите ще бъдат в "Сити център София" и в "Странд" в Бургас. В първия "Сине Гранд" ще наследят "Синеплекс", които затвориха преди около година.
Индийският оператор ще влезе и в новостроящия се "София ринг мол" на околовръстното, който се очаква да е готов до края на годината. За тогава е планирано откриването и на кината.

Реклама

В сайта на "Сине Гранд" са посочени датите за отварянето и на останалите салони в България. През май в бургаския "Странд", а през юни в "Сити център София". Индийците имат договор и с "Мол Плевен", но все още не е ясно кога ще бъде довършен и открит.

Вчера от "Сити център София" обясниха, че ремонтът на киното вече е започнал Цялостният дизайн на салоните е готов, уточняват се само дребните детайли, допълниха оттам. Очаква се мениджърите на киното да дойдат в края на февруари, когато на място ще се запознаят с постигнатото.

Виж повече в сайта на 24 часа!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама