Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1760703 www.bgdnes.bg

Кастинг за проститутки на Дунав мост 2

Сводници обещават закрила и високи доходи

Проститутки на кастинг
за Дунав мост 2

Искат от жриците да са добре с езиците


Бисерка БОРИСОВА
Предстоящото пускане на Дунав мост 2 през май се чака с нетърпение не само от шофьорите, но и от представителите на най-древната професия.
Сводници вече набират тайно проститутки за Дунав мост 2 във Видин, научи "България Днес".

Кастингите се правели чрез закодирани като имена обяви в интернет. Изискванията са буквално като за работа в голяма компания. Кандидатките трябва да имат "приятна външност, отзивчивост и всеотдайност", като говоренето на чужд език се счита за предимство. На момичетата се обещават "закрила, медицински грижи и сериозни доходи".
Гражданите, полицията и общинските власти във Видин обаче са на тръни от предстоящото нашествие на жрици на любовта и войната между големи и дребни сводници.

Реклама

"Практиката от Дунав мост в Русе показа, че проститутките там печелят добре. Някои от работещите самостоятелно жрици са получавали по 250-300 лв. на вечер, а преди кризата и повече. Тези, които работят за групировка, са давали около 60% от заработеното на босовете си, но те получавали и до 1000 лв. - в зависимост от жената и "екстрите", които предлага", разказват разследващи.

Затова и войната за територия на Дунав мост 2 се очертавала "кървава и жестока", признават видински разследващи.
Драмата на гражданите пък е, че "развратниците" ще плъзнат из целия град и особено по улиците, които водят до моста. "Точно това се случи в Русе. Първоначално проститутките бяха само около Дунав мост, но после се пренесоха по булевардите към него, а накрая най-безсрамно почнаха да правят секс в училищата!", разказват очевидци.

Бардаците под лупа

Общинските власти и полицията във Видин вече са в бойна готовност и следят под лупа вертепите и бардаците, маскирани като "мотели" или "салони за масажи". Буквално преди дни била "закопчана" и жрица на любовта, ограбила клиента си с 5000 лв.

Други четири видински проститутки били вкарани зад решетките с обвинението, че "получават нетрудови доходи по непозволен и неморален начин".

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама