Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17608833 www.bgdnes.bg

Бившата участничка в шоуто Мони Зенгиннер: Трябва да си малко луд,за да влезеш в "Ергенът"

Предаването тази година е много скучно

КОЯ Е ТЯ

Мони Зенгиннер е една от най-колоритните участнички във втория сезон на култовото риалити "Ергенът". Занимава се с ориенталски танци. Родена е във Варна и е на 23 години, а истинското й име е Симона Стоева. Завършва туризъм, има и второ висше образование.

- Мони, следите ли "Ергенът" активно и смятате ли новия сезон за успешен?

- Не го следя активно, информирам се от социалните мрежи, защото там качват ключовите моменти, и заради това мога да дам мнение. За мен това е най-безинтересният сезон. Няма отличаващи се участнички, най-ярко нещо е самият ерген, който изглежда някак най-народно, най-близо до мъжете, които се разхождат по улицата. Не е като Виктор, защото той изглеждаше много телевизионно, като от калъп. Евгени тотално нямаше връзка с образа, който срещаме под път и над път.

Реклама

Алек е най-естествен и най-много се доближава до дефиницията на думата "българин". Тази година шоуто е доста скучно, но просто няма как, моят сезон беше много отличаващ се. В него имаше такива момичета, които трудно могат да се надградят по простотия.

- Дали за зрителите не е отегчително дългото времетраене на епизодите?

- Три часа наистина са много. Исках да гледам формата от психологическа гледна точка, защото знаех какво е пред камера и зад камера. Имах желание да си изведа някакви изводи, да направя психологически портрет, да проследя целия път от първи епизод. Ами не можах да се насиля.

- В последните епизоди една от участничките - Силви, имаше доста противоречиво поведение. Тя нападна в игра друга ергенка и я заплаши с убийство. Смятате ли, че реакцията на Силви е добре режисирана постановка, или става въпрос за сериозни ментални проблеми?

- За мен 9 от 10 човека имат психически проблеми. Няма един, който да е с разума си. Още повече, за да отидеш на такова място и да издържиш, трябва да си малко луд.

Гледах изявите на Силви и това, което мога да кажа, е, че поведението й по нищо не се различава от това на участничките от моя сезон. Въпреки че са ме давали в малко от епизодите, аз също съм била в игра, в която станах обект на по-силен физически сблъсък. Тези обиди и заплахи за агресия, след като риалитито приключи, не са нещо, което не се случва във формата, и не са нещо, което го няма и в живота. Била съм заплашвана със саморазправа, която ще се осъществи навън от една от участничките, няма да я конкретизирам, но ще кажа само, че е блондинка и социумът я определи, че прилича на мъж.

Нападките не са нещо, което не се е случвало. Грешката на конкретното момиче е, че си помисли, че има приятелки, а приятелство няма нито в предаването, нито в реалността. Тя се отпусна пред тях, подцени ситуацията и надцени себе си, защото се мисли за голям капацитет и че едва ли не там няма жена, която да й се опре, и сгреши. Не е луда, но високата самооценка на възможностите й и изигра лоша шега.

Реклама

- Оправдано ли се нахвърлиха срещу нея двете й най-близки приятелки - Кристина и Милена?

- Добре че беше Силви, за да изпъкне с нещо и Кристина. Тя е толкова безинтересна, толкова няма искра в нея, че трябва да се покатери на гръбчето на някого, за да видим участието й.

- Смятате ли, че Надя заслужи тези обиди предвид поведението й на провокатор напоследък?

- Ролята на провокатор всъщност е много хубава, защото изкарва на повърхността това, което хората се опитват да скрият надълбоко вътре. Така че, ако съумява да го направи по такъв начин, че тя да излезе суха от мокрото, ще е много добре за нея.

- Симпатизирате ли на някоя участничка от този сезон?

- Не! Магдалена ми харесва, но няма една, която да се отличава и да си кажа: "Ето, сред 25 жени тази изпъква". Фаворитът ми е Алек. Много ме е яд за него, защото ако беше в миналите издания, щеше да си вземе дивидентите, които предишните двама натрупаха, не знам доколко заслужено. Просто го няма този бум, който беше преди.

- Значи Алек е вашият фаворит сред ергените?

- Ами най-много. Ако се разминем на улицата, би ми хванал окото Виктор, но ако е възможно да си комуникирам с някого от тях, бих заложила на Алек.

- В кое от трите издания участничките са най-естествени и неподправени?

- В това, в което се държаха и най-просташки - моето.

- Как успяхте да съхраните себе си в изолираната среда на формата?

- Голяма част от хората, влизайки в предаване, смятат, че отиват на санаториум. Идеята, стояща зад телевизионните продукции, е зрителят да бъде забавляван, което е невъзможно, ако участниците са в зоната си на комфорт. Ако си психически неподготвен, най-вероятният развой на събитията е следният - пиеш, хълцаш, залиташ и накрая биваш позорно изхвърлен. Аз бях напълно наясно къде отивам и знаех, че имам психиката да се справя. За мен беше много важно не само да съм с бистър ум, но и с такъв, който реже като бръснач. В "Ергенът" използвах трик, който ми служи и във всекидневието - леденостуден душ. Лесен и в същото време много ефективен метод, рестартиращ съзнанието.

- Смятате ли, че тв шоуто ще продължи да се снима?

- Според мен продукцията е интересна и нова за България и ще бъде страхотно, ако не се лишим от нея, но не и в тази й форма, поне следващите няколко години. Би било много интересно да видим една по-естествена конфигурация, например 25 мъже, които се борят за моето сърце.

Четете още

Старите ергенки съжаляват новите: Простотия и подлизурщина!

Старите ергенки съжаляват новите: Простотия и подлизурщина!

Ергенката Мони Зенгиннер: Бъдете егоисти и ще имате най-хубавата 2024 година!

Ергенката Мони Зенгиннер: Бъдете егоисти и ще имате най-хубавата 2024 година!

Реклама