Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17697056 www.bgdnes.bg

Иван и Андрей попиляха гаджето на Анита Мейзер

Дуото водещи скъса от майтапи сочения за новия любовник на миската

Иван и Андрей скъсаха от майтапи и подигравки Анита Мейзер и новото й гадже. Шоумените направо разпердушиниха миската и сочения за новия й любовник - шампиона по жиу-жицу Тони Агостини.

Преди седмици здраво тунингованата 60-годишна дама пусна провокативни фотоси с доста по-младия от нея спортист.

Реклама

А в типичния си стил Иван и Андрей решиха да се измайтапят на чужд гръб. Направиха го в новото си предаване, което се излъчва в интернет. Както е известно, дуото шоумени си направиха онлайн предаване, след като стана ясно, че "Фермата" спира.

"Анита Мейзер си намери нова гадже и това не сте вие. Това е най-хубавото нещо, което може да ви се случи", започна Иван.

A колегата му Андрей добавя: "Значи трябва да имаме вяра в утрешния ден. Вероятността утрешният ден да дойде е доста по-голяма", каза още той, визирайки, че Анита е известна като фаталната жена.

Както е известно, миската придоби чудовищна слава покрай смъртта на своя бивш мъж Николай Димов. Съпругът й се задуши при експеримент със свински опашки на 14 август. Анита му завързала краката, ръцете и врата с тях по негово желание. Той трябвало да покаже сила, за да се освободи от вързалките. Само че стегнатите свински опашки на врата са притиснали вените в областта на шията и напъвайки се, Николай, вместо да се освободи, затягал примката още повече и той изгубил съзнание.

"Ние не сме егоисти и имаме съвети към завалията - новия на Мейзер. Започни да носиш тиранти. Забрави вече ходенето с колан. Може да се заключи там, където не искаш, и стяга", добавят още шоумени, намеквайки за фаталния инцидент с бившия мъж на Мейзер.

Четете още

БОМБА! Анита Мейзер с ново гадже

БОМБА! Анита Мейзер с ново гадже

ХИТРАТА СВРАКА! Анита Мейзер проси, но тъне в лукс

ХИТРАТА СВРАКА! Анита Мейзер проси, но тъне в лукс

Реклама
Реклама
Реклама