Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/18014715 www.bgdnes.bg

СКАНДАЛ! Мъж бие и дави сина на Диана Габровска

 Шамари футболния талант пред повече от 10 деца, топи му главата във вода

Истински ужас сполетява големия син на Диана Габровска. 11-годишният Антоний, който е кръстен на своя баща, е нападнат от баща на друго дете в центъра на Момин проход посред бял ден пред очите на 10 деца от компанията, разкри пред "България Днес" сащисаната майка.

Драматичната ситуация се разиграва в средата на април. Тогава големият син на първата официална българска порноактриса играе задно със свои връстници и приятели в китното градче. Изневиделица непознат мъж се приближава към тайфата и сграбчва Антоний заедно с негово приятелче и с агресия ги повлича към течащата наблизо минерална вода.

Реклама

Настава паника, деца започват да викат, а нападнатите момчета се опитват всячески да се отскубнат. Друго успява, но Антоний не намира пролука. Момчето е шамаросано, а мъжът прави опит да му натисне главата във водата.

"Бях вкъщи, когато телефонът ми звънна. Беше Тони, едва говореше от шок. Успях да разбера само: "Мамо, бързо ела, един луд човек ме удари и иска да ме дави в горещата вода". Изпадам в шок и аз. Докато говорехме вече бях излязла и след минута-две отидох при него. Тони трепереше целият и плачеше. През това време въпросният баща се караше с другите деца. Директно звъннах на 112, а после го попитах кой е и какво се случва. Уж не ме разбираше, а ме попита да не съм полицай. Отвърнах, че сега ще дойде полиция и ще обясни какво е направил", разказа пред вестника Диана Габровска.

В суматохата се намесва и жената на въпросния мъж. Тя емоционално защитава половинката си и твърди, че не бил нападнал децата.

"Полудях направо. Тя въобще не е била там. Той също каза, че не е удрял Тони. А всички деца, които са над 10, потвърждават, че той ги е задърпал със злоба двамата с негов приятел и ги е завел да "пийнат водица" до топлата минерална вода. Ударил му е един шамар и му казал на Тони, че ще му счупи главата", разказва Диана.

Повод за намесата става игра между децата, които в топлото време се пръскали с вода. "Човекът решил, че децата напръскали неговото дете, и решил да действа. Абсолютно безумие. Тръгва да топи главата на Тoни във водата, а другото момче успява да се отскубне. Видях злобата, агресията и арогантността в очите му", споделя Габровска.

По-късно майката дава показания пред полицията. Месец по-късно са извикани в детска педагогическа стая, където само пред психолог и родител могат да разпитат деца.

"Казаха, че случаят отива в прокуратурата и тя се заема с него. Остава да видим тя какво ще направи. Досега никой не е осъществил контакт с нас, нито са се поинтересували дали детето е стресирано и уплашено. И до ден днешен, въпреки че е много контактен и обича да помага на възрастни хора, Тони го е страх да се заговаря и контактува с тях", разкрива още Диана за сина си, който е футболен талант.

Реклама
Реклама
Реклама