Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1827032 www.bgdnes.bg

Панин от "Бригада" си пукнал черепа пиян

Московските криминалисти обявиха причината за смъртта на актьора Андрей Панин. Според предварителното разследване героят от "Бригада" е починал от кръвозагуба вследствие на черепно-мозъчна травма. "Травмата е получена, след като той е паднал и се е ударил в нещо. Вероятно в този момент е бил под въздействието на алкохол", съобщава източник от правоохранителните органи.

Когато вчера сутринта полицаите и агентът на Панин влезли в дома му, те не намерили веднага тялото на актьора, но видели кръвта. Тя била навсякъде.

Реклама

Версията за гибелта на актьора вследствие на кръвозагуба се потвърждава косвено и от показанията на съседите му. Пред разследващите те споделили, че в продължение на няколко дни са чували стонове от апартамента на Панин. Започнали да се безпокоят, когато зад стените станало подозрително тихо. Тогава се обадили и на близките на актьора.

В полицията всъщност се обажда агентът на Андрей Панин - Генадий Русин, който помолил униформените да разбият вратата на апартамента на актьора, тъй като той не вдигал телефона си четвърти ден. За съжаление страшното предчувствие на Русин се сбъднало - приятелят му бил мъртъв.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама