Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/18339080 www.bgdnes.bg

Бившият на Гери-Никол глези новата с "Порше" за 100 бона

ММА боецът Дани Илиев влюбен в екзотична секси лекарка 

Рима Соми с огромен годежен пръстен на лявата ръка 

ММА боецът Дани Илиев знае как да глези своята нова изгора д-р Рима Соми. Бившият на яката дупара Гери-Никол вози красивата брюнетка с тузарско "Порше" за 100 бона, а екзотичната лекарка с гордост носи скъпарски пръстен на безименния пръст на лявата ръка, видя "България Днес".

Татуираният здравеняк, който е един от водещите фактори в агитката на "Левски" в сектор Б, има безпогрешен вкус към красиви жени, като досега излиза само с яки и заможни мадами. Сегашната му любов Рима Соми е специалист по естетична медицина. Двойката е заедно вече месеци наред.

Реклама

Д-р Рима Соми завършва дентална медицина в университета "Вестфалише Вилхелм" - Мюнстер, Германия. Има зад гърба си дузина различни обучения за работа с дермални филъри и ботокс. Взима участие в световноизвестни конгреси на естетиката. Сертифициран специалист е за работа с течни и лифтинг конци от Германия.

Двойката консумира връзката си, без много да се афишират, но с узряване на чувствата и развитието на отношенията им започнаха постепенно да се разкриват в социалните мрежи.

Наскоро Дани Илиев празнува рождения ден на горещата си половинка. Младата и красива експертка по естетична медицина пусна снимки в социалните мрежи, като на една от тях най-накрая се показа с Илиев.

Решителната стъпка "пред света" бе последвана и от футболния привърженик, който демонстрира в инстаграм как вози своята възлюбена в скъпарско "Порше", а двамата видимо са много привързани един към друг.

Илиев явно отдавна е прежалил бившата си изгора Гери-Никол, с която изживя бурна, но кратковременна любов. След няколко месеца упорито пазене на тайната си връзка от медийното пространство Гери-Никол и Дани Илиев официално обявиха, че са заедно, в началото на 2020-а. Тогава хайлайф двойката публикува първа обща снимка, която се появи в профилите и на двамата. На фотоса Герито и Илиев щастливи позираха пред обектива с бутилка скъпарско шампанско в ръка, посрещайки Китайската Нова година в Тайланд.

Реклама

Още няколко месеца изминаха, след като двамата афишираха любовта си и дойде неочакваната раздяла. Според запознати Илиев зарязал яката дупара заради красивата дъщеря на бившия вътрешен министър Младен Маринов - Силвия.

Интригуваща подробност е, че само няколко месеца по-рано бащата на Силвия Маринова разпорежда ареста на тогавашния си кандидат-зет. През април 2020 г. ММА боецът е сред задържаните при акция на МВР срещу биячите на журналиста Слави Ангелов, но след разследване става ясно, че той няма нищо общо с побоя. Въпреки това прекара 24 часа в ареста.

При задържането му ченгетата откриват над 50 000 лева кеш и тръгна мълвата, че професионалният боец е част от лихварска банда, ръководена от тарторите на "София Запад". Наскоро друг негов съратник от "София Запад" Любомир Делев заедно с авери от фенклуба се похвали с откриването на офис за бързи кредити от 100 до 5000 лв. на момента само срещу лична карта.

Неслучайно и номерът на поршето на Дани Илиев е с емблематичния номер 1999 - годината на създаването на "София Запад".

Четете още

Гери Никол получи роза, но от кого?

Гери Никол получи роза, но от кого?

Гери-Никол с пълна промяна, чете книги

Гери-Никол с пълна промяна, чете книги

ПОКАЗАХА СЕ! Бившият на Гери-Никол празнува романтичен ЧРД на изгората си

ПОКАЗАХА СЕ! Бившият на Гери-Никол празнува романтичен ЧРД на изгората си

Гери-Никол се цопка в джакузи със сладурана

Гери-Никол се цопка в джакузи със сладурана

Реклама