Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1858175 www.bgdnes.bg

И гейове в бардака на хамстера

Докато Антон Петров - Хамстера е под домашен арест, а Мирослав Йончев - пуснат на свобода преди дни срещу 5000 лева парична гаранция, елитните компаньонки, които до преди година-две се трудеха в модна агенция "Май Ейджънси", работят самостоятелно. Пазарът на елитна плът обаче се е срутил почти до нивото на квартална проституция. Бивши манекенки, фотомодели и певици вече вдигат крака за суми от 150 до 200 лв. на час. Единствената им утеха е, че не се отчитат на сутеньори и дори и по-малко, парите си остават само за тях.

Момичетата до едно са били привиквани на разпит в ГДБОП и са картотекирани като проституиращи. По време на беседите с ченгетата станало ясно, че службите знаят всичко за незаконната им дейност. Спецполицаите са подслушвали телефоните на всички замесени в секс аферата.

Реклама

Работата по набирането на нови момичета и контролът върху приходите от проституция са осъществявани от бившата Мис България Ралица Тодорова, която била най-довереното лице на Мирослав Йончев, а според някои даже имала интимна връзка с него. Самата Ралица също проституирала наравно с останалите си колежки.

През 2011 г. бандата на Йончев и Хамстера разширила бизнеса си и започнала да изнася момичета за чужбина - основно за Белгия. Лъжели ги, че там ще имат осигурени супер битови условия и гарантирани 10 000 евро чиста печалба за 3 месеца работа. Таксата, която трябвало да отчитат за престъпната организация, била едва 1000 евро за целия период.

Истината обаче се оказала доста различна. Девойки, които са продавали телата си в столицата на Белгия, Брюксел, са разкрили пред разследващите, че са работили в унизителни условия на витрина, живеели са на ръба на мизерията, като долнопробния хотел са си плащали сами и на всичкото отгоре таксата за хората на Хамстера не била 1000, а цели 2000 евро.

Пак през 2011 година "Май Ейджънси" ударно започнала провинциална инвазия. За офисите на агенцията отговарял мениджъра на фирмата Николай Пиронков. Той се е грижел и за компаньоните мъже в "Май Ейджънси".

Сериозно перо в приходите идвало от заможни гейове, поръчващи си момчета.

Сред тях били и депутат на БСП, както и шеф на държавна агенция. Мълви се, че те са били държанис пикантни компромати от хората на Трактора.

Реклама
Реклама
Реклама