Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1858215 www.bgdnes.bg

Принцесата на кашкавала плува във вана от мляко

Сузане Принц живее в света на сирената. Кисне се във вана от всевъзможни млечни деликатеси и се изхранва с тях. Освен че не може да диша без тези продукти, тя се облича и в цветовете на кашкавалите.

Маже се с масло и млека по лицето и обяснява: "Затова кожата ми е като опъната млада праскова".

Реклама

Опънат добре обаче е и коремът й, а гърдите й се подават от деколтетата, без да закрият шкембето й. "Всичко е сирене", превъзхлася се тя вече в няколко серии на предаването "Фемили сторис" по Ер Те Ел 2.

45-годишната жена, която е безработна, отглежда 9-годишния си син със своя приятел. Те живеят заедно в северозападния германски град Бохум.

Определя се като една от най-страстните почитателки на сирена и кашкавали във всяко едно състояние - топени, твърди, меки, с дупки, с мухъл и т.н.

Сама опитва да започне бизнес с любимите й продукти, защото друго не вижда пред себе си. Тя стои зад щанд на улицата и рекламира любимата си стока.

Всъщност Сузане Принц е най-добрият клиент на това, което предлага. И трудно успява да обясни на любопитните погледи с какво един кашкавал се отличава от друг. Така прогонва част от интересващите се от еднородния хранителен набор.

Синът прави експеримент вкъщи: сипва в гозбата на майка си един прах. Сузане веднага се изприщва и пита: "Да няма лактоза в това сирене?"

Реклама

Майката посещава доктор, за да я отърве чрез хипноза от манията й. Но той не може да се справи с тежкия случай. Дори не успява да определи точната диагноза на пациентката.

От главата й не излизат думите: "Сирена, сирена - всичко е сирена", "Не мога без кашкавали"...

Но за зрителите е ясно: няма по-луд човек и по пристрастен към млечните продукти.

Принц нарича приятеля си, с който живеят заедно, "Кезетигер" /Тигърът на сиренето/, а той й отвръща: "Кезекьонигин" /Принцесата на сиренето/.

В този дух минава и делник, и празник.

Сузане има и своя страница във фейсбук, където държи в течение всеки с най-актуалното от "млечния й живот".

Реклама
Реклама
Реклама