Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1864560 www.bgdnes.bg

Бащата на Павлов - Павел Найденов: Дарина не е забравила Илия!

"Снаха ми Дарина има право да е щастлива. Но мисля, че тя още не е забравила Илия Павлов. Може да има колкото иска нови приятели, но със сина ми я свързваше истинска любов. Такива неща не се забравят и не избледняват с времето. Дали си има нов мъж - не знам, но има право да се опита да е щастлива."
Това коментира ексклузивно пред "България Днес" бащата на шефа на "Мултигруп" Илия Павлов.

 Той научи от медиите за новия любовник на снаха си Дарина Павлова - Сандро Рубини. Красивият италианец, който е на 32 години, лично се похвали с новата си забивка, като разпространи фотоси си с богатата вдовица на Илия Павлов в интернет.
Италианската преса не подмина пикантериите около новата светска двойка. Все пак казанлъшката актриса Дарина Павлова се наби в очите на местните с шумната си афера с експремиера Силвио Берлускони. И особено след като вдовицата на шефа на "Мултигруп“ сама сподели публично, че Силвио Берлускони е огън и жупел в леглото.

 "Не мога да се радавам, че до Дарина има друг мъж.  Приемам го, но не мога да се меся. Чуваме се редовно и сме в добри отношения. Виждаме се всяка година. Планувам да я посетя в Италия в края на пролетта или през лятото", разкри още тъстът на палавата Дарина - Павел Найденов. Той таи топли чувства към страстната и красива Дарина, около чиято особа се навъртат предимно богати и известни господа от чужбина. "Добър човек е тя, уважителна е, умна, забавна, грижовна. Радвам се, че кариерата й се развива. Напоследък явно работи доста, защото не сме се чували скоро", разказа още бащата на Илия Павлов.
Бракът на сина му Илия и снаха му Дарина продължава 13 години. Преди това двамата живеят заедно една година. „Първата им среща е била случайна - той е дал визитната картичка с думите: "Обади ми се!". Тя си помислила, че е луд" - спомня си Найденов. Илия и Дарина имат две дъщери - Венцислава и Паола, и син Илия-Калоян.

Реклама

Шефът на "Мултигруп" Илия Павлов бе разстрелян показно в София с един изстрел в сърцето през 2003 г. След убийството му част от дъщерните предприятия на „Мултигруп“ остават собственост на вдовицата на му и баща му Павел Найденов.
"Мъжът на живота ми е Илия Павлов, категорично твърди и до ден-днешен Дарина. - Загубата на Илия не беше лесна. За мен той беше всичко, бяхме като едно цяло. Много ме боли, когато го изкарват какъв ли не - никога не е бил мутра... Той няма да излезе от сърцето ми", споделя в интервютата си Павлова.
След убийството на Павлов, Дарина заминава окончателно за чужбина. Последната новина около вдовицата е, че е омаяла новия си любовник -  младия Сандро Рубини, покрай съвместната им работа по предаването на вдовицата - "Сънувайки Италия ". Усмихнатият младеж завършил университета "Ла Сапиенца"  със специалност "Медии и реклама". Веднага след като приключва с магистърската си програма по сценични изкуства и мениджмънт, Сандро се явява на интервю за работа във фирмата на казанлъшката актриса. Година по-късно Сандро завърта главата на страстната си шефка. Явно любовта е вдъхновила и двамата, защото в резултат на сътрудничеството им предаването на Дарина "Сънувайки Италия" печели наградата за международно признание "Америка".

Дуел за сърцето й
 
Красивата вдовица Дарина Павлова се оказа в центъра на любовен дуел. Докато Сандро засипва социалните мрежи с личните им снимки, друг очарователен красавец мъти главата на красавицата. От близо 3 месеца 29-годишния актьор Джулио Берути изпраша дузини с червени рози и орхидеи на заможната Дарина. Той е познат и на българските зрители, които са го гледали по телевизията като Антонио в сериала "Дъщерята на Елиза". Берути я ухажвал настоятелно, а когатосе засичали на светски събития, я гледал с благоговение. Съвсем отскоро Джулио и Дарина започнали да ходят заедно на официални събития, което веднага активизирало клюкарите, които набедиха актьора за жиголо. Според тях той търсел финансова изгода от свалките с Дарина, а предишните му забежки били отново със "захарни лелички" - название, с което в Англия и Холандия определят богатите и самотни дами в зряла възраст.

Афера с премиера

Много се изписа за близките отношения между министър-председателя на Италия Силвио Берлускони и вдовицата на Илия Павлов. Едва през октомври миналата година обаче самата Дарина разказа за романса си с бившия премиер.
"Запознах се със Силвио Берлускони през 2004 г. във Вашингтон. Той е изключителен мъж. След многобройни покани дойдох в Рим, за да го видя отново... След няколко незабравими вечери разбрах, че става въпрос за истинска любов. Мисълта ми беше насочена винаги към него...Никога няма да мога да забравя първата ни нощ заедно. Продължавах да си повтарям Amazing, amazing ( от англ. - неверяотно, бел. ред)...Каква искра... огън! Но където има огън, има и пушек. Много жени говорят за предполагаемите си любовни истории със Силвио", разказа в интервю Дарина Павлова. Тя допълва и че в момента между Силвио и нея има само уважение и приятелска обич.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама