Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1865569 www.bgdnes.bg

Веселин Маринов: Не съм се чувал с Цветан Цветанов от януари

Като много ценно, но натоварено от медиите с негативен оттенък - така Веселин Маринов определи приятелството си с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов пред Би Ти Ви. Певецът сподели, че именно това приятелство го е превърнало в оптимист за бъдещето на България.

„За съжаление имам усещането, че не се оцени направеното от ГЕРБ. За първи път бяха реализирани такива големи инфраструктурни проекти и страната остана финансово стабилна" каза Маринов. Той подчерта, че това е изцяло мнението му на гражданин.

Реклама

„Аз не принадлежа към никоя политическа партия, въпреки че съм бил канен да се включа с в листи през годините. Моят ангажимент е дотам, че да реша за кого да пея в предизборните кампании. Обичам много това, което правя", подчерта певецът.

Връщайки се на няколко пъти към темата за приятелството си с бившия шеф на МВР, за чието ведомство Веселин Маринов има посветена песен, изпълнителят призна, че често е говорел с Цветанов за положението е страната, от което ексминистърът „много го боляло".

„Аз се познавам и със съпругата му. Като знам от нея колко малко спи той, какви тежести носи на раменете си... той е един наистина достоен човек", каза още Маринов, но добави, че от януари месец Цветанов не му вдига телефона: „Само го поздравявам със съобщение за някой добър ход, за някой успех, за интервю, което ми е харесало."

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама