Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/19133409 www.bgdnes.bg

Младият Емил Димитров влюбен в състудентка

Всичките ми деца са талантливи, могат да се справят и с най-трудните роли, казва ръководителят на класа проф. Ивайло Христов

Младият актьор, избран да изиграе легендата на българската естрада Емил Димитров, е влюбен в своя състудентка. Младежът, който се казва Александър Кендеров, учи в момента в НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов.

Реклама

"Всичките ми ученици са невероятни! Децата са много талантливи, могат да се справят и с най-трудните роли." В това е сигурен проф. Ивайло Христов за випуска си, който ще завърши 2025 г.

Преди дни стана ясно, че именно подопечният на Христов Александър Кендеров ще влезе в образа на Емил Димитров във филм, който Иван и Андрей ще продуцират след успешната им лента за футболиста Георги Аспарухов-Гунди.

"Вече сме избрали това момче, което изключително прилича на Емил Димитров. Пуснахме и трейлър на "Емил", каза Иван Христов.

Все още незавършилият НАТФИЗ Александър Кендеров вече е познат на публиката с участието си във филма "Бягство" на Виктор Божинов, където е и в главна роля.

"Момчето е талантливо, а и е част от студентската музикална група на театралната академия "Живи и здрави", където е вокалист и свири на кахон. Дори имат клубни участия", сподели Христов.

Иначе красавецът Александър Кендеров е влюбен в своя състудентка, с която пуска снимки в инстаграм. Красавицата е с профил "кит-кат", но името й е Криста. Двамата са неразделни поне от две години.

През свободното си време Кендеров обича да язди коне, да играе баскетбол, а голяма част от живота му минава в НАТФИЗ, където с нетърпение очаква да влезе в поредните премиери.

Реклама
Реклама
Реклама