Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1922006 www.bgdnes.bg

Доживот за внук, разфасовал баба си

Тодор Тотев, който наръга баба си 26 пъти с нож, може да лежи доживот без право на замяна. Делото за жестокото убийство влиза в съда, съобщиха от прокуратурата. Според обвинението 22-годишният внук поискал да прави секс с баба си. Тъй като знаел, че тя ще откаже, решил да я убие - намушкал я зверски с кухненски нож, после я душил, а накрая я затрупал с чували.
Инцидентът стана през септември миналата година в село Манолско Конаре. Тодор е бил под въздействието на алкохол и наркотици. Внукът посегнал към дрогата още на 17 години. Опитите на семейството му да го откажат от зависимостта се оказали неуспешни. Родителите му заминали на гурбет в Испания, за да осигурят лечението му. Дори Тодор отишъл там в комуна за кратко. Когато се върнал в България, посегнал отново към дрогата.
Семейството на наркомана се преместило да живее на село при баба Цветанка. На 25 срещу 26 септември 2012 година Тодор се върнал от работа в Пловдив. Баба му го посрещнала с вечеря и излязла в градината. Тодор ударил две питиета, комбинирани с амфетамин, и си пуснал порнофилм. Ненадейно решил да прави секс с баба си. Знаел, че тя няма да откликне, и затова приготвил и нож.
Излязъл да я търси и я открил до плевнята. Когато баба Цветанка се появила, внукът се нахвърлил да я коли дори без да прави опити за секс. Жената се отбранявала, но внукът я съборил на земята, запушил й устата и почнал да я ръга. Жената загубила кръв и изпаднала в безсъзнание. Още недоубита, внукът я затрупал с чували, пълни с жито. Те били причина тя да се задуши, сочат резултатите от аутопсията. Според лекари смъртта е настъпила по особено жесток начин.
Тотев опитал да прикрие зверското убийство, като отишъл вечерта на гости у свои приятели в Пловдив. Там го заловили криминалистите и го арестували.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама